Més futbol

Balde i Gavi són els únics blaugrana de De la Fuente

Seleccions. Pedri va ser citat, però serà baixa, i Joselu és el representant periquito

El nou seleccionador estatal, Luis de la Fuente, va donar a conèixer la seva primera llista per al doble enfrontament de classificació per a l’Eurocopa que disputarà el combinat espanyol contra Noruega (dissabte 25 de març) i Escòcia (dimarts 28). Entre els convocats figuraven tres jugadors del Barça, Balde, Gavi i Pedri, però la recaiguda del canari obligarà el tècnic a convocar un nou futbolista, fet que deixa la representació blaugrana en només dos jugadors, lluny dels vuit que van ser presents en el mundial –els clubs que n’aporten més són el Madrid i la Real Sociedad, amb tres futbolistes.

Entre els convocats hi ha Joselu Mato, el representant periquito a la llista i segon màxim golejador de la categoria, i els catalans Dani Olmo, Gerard Moreno i David Raya, a més de Balde. La resta dels integrants de llista són:

Kepa, Robert Sánchez, Gayà, Laporte, Íñigo Martínez, David García, Nacho, Pedro Porro, Carvajal, Rodri, Zubimendi, Fabián, Mikel Merino, Dani Ceballos, Morata, Oyarzabal, Nico Williams, Bryan Gil i Iago Aspas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)