1a divisió FEF

Un tram final cruel condemna el Cornellà a Urritxe (2-0)

Els verds cauen al complicat camp de l’Amorebieta rebent dos gols en tres minuts a la recta final del partit

El Cornellà perd al camp de l’Amorebieta (2-0) encaixant dos gols en tres minuts al tram final. Els verds han tornat a competir a bon nivell, però han vist com s’acomiadaven del partit en dues accions puntuals consecutives i ja encadenen cinc jornades sense guanyar.

Els partits a Urritxe sempre són sinònim d’intensitat, molta disputa, protagonisme pel joc aeri i per la batalla constant en duels. I així ha estat des del primer minut. Poques accions destacades de perill fins al final del primer temps. Ho han intentat primer els locals, en botes de Rayco. La resposta del Cornellà l’ha donat Fullana amb una fuetada des de l’interior de l’àrea que s’ha estavellat al travesser. Just abans del descans Anacker ha hagut d’intervenir per evitar el gol de Julen Jon Guerrero.

No ha canviat res a la represa. De fet, de nou, no ha passat pràcticament res a les àrees fins al tram final del segon temps. I li ha costat car al Cornellà. Al 83, Seguín ha aconsgeuit enviar un lliure directe des de la frontal al fons de la xarxa, malgrat l’estirada d’Anacker. I, tres minuts després, Eneko Jauregi ha marcat el segon en un mà a mà. En menys de 300 segons l’Amorebieta ha sentenciat el partit i ha condemnat un Cornellà que havia competit molt bé.

L’equip de Gonzalo Riutort no deixa de competir, independentment de la situació, el rival i el camp on jugui. Ho ha tornat a demostrar al País Basc. Però la realitat és que l’equip encadena cinc jornades sense conèixer la victòria i s’ha distanciat del somni del “play-off”, malgrat que encara és molt lluny del descens - a 7 punts -, i té a la mà salvar la categoria, que és l’objectiu de la temporada.