Més futbol

Un altre que cau

Seleccions. Christensen es lesiona amb Dinamarca i s’afegeix a la llista de baixes del Barça. El periquito Braithwaite, també titular, juga 77’

El calendari està passant factura als futbolistes del Barça. L’infermeria s’està farcint de jugadors amb lesions musculars i, a Dembélé, Pedri, De Jong i Araujo, se n’hi va unir un altre ahir: Christensen. El central danès, titular en el Dinamarca-Finlàndia (3-1) corresponent a la fase de classificació per a l’Eurocopa, va haver d’abandonar el terreny després de sentir una estrebada muscular en els primers compassos de partit, en el minut 18, i avui mateix se l’espera a Barcelona per ser examinat. El duel també va disputar-lo Braithwaite, de l’Espanyol, que també va sortir a l’inici i va ser substituït, per qüestions tècniques, en el 77’.

Més internacionals, avui

Xavi estarà atent també avui, ja que altres culers tenen compromisos internacionals. Lewandowski, amb Polònia, i Kounde, amb França, se les hauran amb la República Txeca i els Països Baixos, respectivament, a la mateixa hora (20.45 h) en duel també de classificació per a l’Eurocopa. Kessie juga amb la Costa d’Ivori contra les Comores (17 h), partit de classificació de la copa d’Àfrica.

L’hora de Bueno amb l’Uruguai

Santi Bueno té al davant convertir-se en internacional. I és que el central del Girona, que feia molt de temps que picava a la porta de l’Uruguai, ha aconseguit en aquesta aturada un lloc en la llista de la selecció celeste amb l’arribada del nou seleccionador, Marcelo Broli. I avui, al futbolista de 24 anys, que ja ha passat per les inferiors charrúas, li pot arribar l’oportunitat amb l’absoluta, en l’amistós que l’Uruguai disputa avui (11.30 h) a Tòquio contra el Japó. Si no juga avui, el futbolista amb passat en el Barça i el Peralada tindrà una nova oportunitat dimarts (13 h) contra Corea del Sud. També en clau blanc-i-vermella avui juguen dos futbolistes de l’equip que orienta Míchel: Arnau Martínez i Roro Riquelme, que amb la selecció espanyola sub 21 s’enfrontaran a Suïssa (21 h) en un amistós. També hi serà Arnau Tenas, del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)