2a divisió FEF

Un sol camí per tornar a somiar

2a divisió FEF. L’Olot visita l’Atlètic Saguntí (17.30 h) obligat a guanyar per mantenir alguna esperança d’aconseguir la permanència

Atlètic Saguntí Olot

ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lavín, Navarro, Carlos David, Roan, Javi Pérez, Juanma, Pedro Torres, Juanma, Sana, Moha Chabboura i Nacho Ramón.OLOT:Arnau, Aimar, Gonzalo Pereira, Uri Ayala, Bigas, Castells, Èric Vilanova, Eloi, Valverde, Manel Busquets i Forgas.LLOC I HORA:Monterde, 16.30h.ÀRBITRE:Lou Ballano.

Amb l’arribada a la banqueta d’Albert Blázquez i Iñigo Arriola l’Olot es va guanyar el dret de ser un ferm candidat a la permanència encadenant tres victòries, però el balanç de només un punt dels últims nou possibles, amb la derrota de la setmana passada a casa en un partit transcendental contra el Lleida Esportiu (0-2), ha tornat a deixar els olotins en una situació crítica, i és que quan queden vuit jornades l’Olot és a cinc punts del play-out i a sis de la permanència. Per això, tot el que no sigui tornar a sumar de tres en tres serà un pas pràcticament definitiu cap a 3a divisió FEF. La primera oportunitat perquè el descens no sigui cada vegada més real i es pugui tornar a somiar la permanència és aquesta tarda, en el partit que servirà per obrir la jornada, cosa que també pot servir per posar pressió als rivals directes.

L’Olot visita l’Atlètic Saguntí a l’estadi de Monterde (17.30 h), on es retrobarà amb vells coneguts com David Escudero, Sana N’Diaye i Moha Chabboura i buscarà la quarta victòria a domicili de la temporada contra un equip que, amb 32 punts, no té ni molt menys assegurada la permanència i que es veuria immers en la lluita si aquesta tarda els garrotxins aconsegueixen tornar cap a casa amb els tres punts al sac. Els de Sagunt no són un local especialment temible, i és que a Monterde només han guanyat quatre dels tretze partits que hi han disputat. Això sí, només n’han perdut tres.

Blázquez tindrà les baixes de Callís, sancionat, i de Carles Mas i Ferran Brugué, lesionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)