Bundesliga

Tuchel substitueix Nagelsmann com a entrenador del Bayern

El conjunt de Munic ha anunciat la destitució del tècnic i el reemplaç en un mateix comunicat oficial

El Bayern de Munic ha emès un comunicat oficial anunciant la destitució del, fins ara, entrenador del club, Julian Nagelsmann, i en el mateix text ha oficialitzat l’escollit per substituir-lo, l’alemany Thomas Tuchel. El nou tècnic va ser destituït aquesta temporada del Chelsea - tot i que el nou propietari del club londinenc ha afirmat se’n penedeix de la decisió - on va guanyar la Champions, i ja té experiència a la Bundesliga amb el Borussia Dortmund, d’on va marxar fa sis temporades per posar-se al capdavant del PSG.

Malgrat la consecució de la lliga la temporada passada, aquest any el conjunt bavarès es troba en segona posició a un punt del Dortmund, i sembla que la derrota contra el Leverkusen de Xabi Alonso va ser la darrera gota que va fer vessar el got. “Poques vegades havia vist tan poc pols, mentalitat i assertivitat”, admetia Hasan Salihamidzic, director esportiu del Bayern. Després de la notícia, Oliver Khan, llegenda del club i director general de la junta directiva, ha explicat que des del mundial jugaven “cada cop amb menys èxits i de forma menys atractiva” i que la qualitat de l’equip “es mostrava cada vegada amb menys freqüència”. No obstant això, el club ha enviat el seu agraïment a Nagelsmann i li ha desitjat sort pel futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)