Eurocopa

La selecció espanyola cau (2-0) a Escòcia

En el segon partit de Luis de la Fuente ha arribat la primera derrota de la selecció espanyola. Ha estat a Escòcia, en la segona jornada de la fase de classificació per a l’Eurocopa 2024 on el combinat estatal, ha perdut contra pronòstic (2-0). No ha fet un bon partit la roja que sí ha tingut bons moments en la primera part, però que en la segona, amb el marcador en contra, no ha estat capaç de generar situacions clares de gol.

En el duel, cap jugador del Barça ha estat titular, ja que Balde no ha entrat en la convocatòria i Gavi, suplent, no ha trepitjat la gespa fins al minut 79, amb el marcador ja de 2-0. Sí ha jugat més el de l’Espanyol, Joselu, que ha participat d’inici, fins al minut 67, i ha estat, probablement, un dels millors futbolistes dels visitants aquesta nit. L’ariet perico ha estat actiu a la punta de llança i ha connectat dues rematades de cap molt bones, una d’elles s’ha estavellat al travesser.

La figura del matx però ha estat Scott McTominay, autor dels dos gols dels escocesos. El migcampista del Manchester United ha marcat dues dianes similars, arribant a àrea rival, una en la primera part (7’) i l’altra, la definitiva, en la segona (51’).