Premier

El representant de Gündogan dona pistes sobre el futur del jugador

L’agent ha avançat que no hi ha acord amb cap club, però ha explicat els aspectes que poden ser importants en les negociacions

Ilkay Gündogan, migcampista alemany del Manchester City, està al radar del Barça, i és una de les possibles incorporacions pel següent estiu, en cas que el club blaugrana pugui fitxar. El seu representant i tiet, Ihan Gündogan, ha explicat en quin punt es troba el futur del jugador. “No hi ha acord amb cap equip. Ara mateix, Ilkay està centrat en el final de temporada amb el City i el naixement del seu fill”, ha explicat.

Malgrat no aclarir res, sí que ha avançat possibles peces importants per la decisió final, com per exemple que busca “estabilitat”, el mateix que demanava Lewandowski abans de firmar el contracte de quatre anys amb el Barça.

Finalment, l’agent ha explicat que Gündogan “continua sent feliç jugant a Manchester i a les ordres de Pep Guardiola”, així que una renovació abans que acabi el contracte no està descartada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)