3a divisió FEF

El Peralada acaba cinquè i jugarà contra el Sant Andreu al ‘play-off’

Els xampanyers han empatat a zero contra el Sants al municipal

Des que es va assegurar la classificació per al play-off d’ascens el Peralada ha afluixat el ritme i aquest migdia ha tancat la lliga regular xxxx, de manera que els xampanyers han acabat en la cinquena posició i hauran de disputar el play-off d’ascens amb el factor camp en contra i amb desavantatge en cas d’empat al final de l’eliminatòria. El primer rival dels empordanesos serà el segon classificat de la lliga, el Sant Andreu, que avui ha vist com se li escapava la lliga amb la victòria de l’Europa, que ja és equip de 2a divisió FEF.

En la primera part del partit d’avui contra el Sants els xampanyers han tingut bones ocasions per endur-se la victòria, però també les ha tingut el conjunt barceloní, ja que el partit ha estat marcat per un intercanvi de cops constant. De fet, el Peralada ha marcat ben aviat, però l’àrbitre ha anul·lat el gol de Joan Tomás (12’). Després de la represa el guió ha continuat igual fins al tram final, quan el Peralada ha posat una marxa més i ha tancat el Sants a la seva àrea, però no ha tingut efectivitat per acabar sumant els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)