Europa League

L’altra final europea

Europa League. El Sevilla, el Juventus, el Bayern Leverkusen i el Roma es juguen aquesta nit ser en la final de la segona competició continental

El Puskas Arena de Budapest (Hongria) espera contendents per a la final de l’Europa League del 31 de maig. I allà, Sevilla o Juventus i Bayer Leverkusen o Roma lluitaran per guanyar el títol de la segona competició continental, que, a més de la glòria i de poder disputar la supercopa d’Europa, també premia el campió amb un bitllet per a la pròxima edició de la Champions League. No és aquest un premi menor, perquè a excepció del Juventus –tot i que encara està pendent que no el tornin a castigar amb pèrdua de punts a la Serie A–, ni Roma, ni Sevilla, ni Leverkusen sembla que aconseguiran quedar entre els quatre primers a les seves respectives lligues. De fet, els dos darrers ho tenen ja matemàticament impossible.

D’aquesta manera, els quatre conjunt miraran avui (21 h) de certificar la presència a Budapest en la tornada de les semifinals. Les dues estan obertes. El Sevilla i la Juve es veuen les cares al Sánchez Pizjuán, després de l’empat (1-1) de l’anada a Itàlia. També al país transalpí va disputar-se l’anada de l’altra eliminatòria, en què el Roma va imposar-se (1-0) al Leverkusen. El BayArena, doncs, dictarà sentència.

Sevilla- Juventus
21 h Anada: 1-1
Leverkusen- Roma
21 h
Anada: 0-1.

Els finalistes de la Conference, també avui

Avui també se sabrà qui disputarà la final de la Conference League, la tercera competició europea. A terreny neerlandès, l’AZ Alkmaar i el West Ham se les hauran per un lloc després de la victòria (2-1) dels anglesos. L’altre es jugarà a Suïssa, amb avantatge local, ja que el Basilea va guanyar (1-2) la Fiore en l’anada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)