1a divisió

Treuen la vermella a Vinícius

Real Madrid. El comitè de competició deixa sense càstig l’agressió del brasiler, en una decisió sense precedents. “Cal canviar l’estructura arbitral perquè no es pugui fer responsable la víctima del delicte”, diu Florentino

Hi havia expectació per la sanció que cauria a Vinícius Junior per la seva expulsió a Mestalla, i el comitè de competició va decidir prendre una decisió molt sorprenent. L’òrgan de la federació espanyola va deixar sense efecte la targeta vermella que el brasiler va veure contra el València, per la qual cosa el davanter podrà jugar contra el Rayo. El comitè argumenta que l’àrbitre del VAR, Iglesias Villanueva, no va mostrar al del camp tota la seqüència que va derivar en l’expulsió del brasiler, que va agredir Hugo Duro. El futbolista del València l’havia agafat abans pel coll. La federació també ha decidit clausurar per cinc partits la graderia Mario Kempes, el sector de Mestalla des d’on van insultar Vinícius.

Va ser l’últim capítol d’una jornada marcada per les paraules de Florentino Pérez, que va assenyalar els àrbitres. “Cal canviar l’estructura arbitral perquè no es pugui fer responsable la víctima del delicte, com està passant ara”, va afegir-hi. “Vinícius és la víctima i és una vergonya que hi hagi qui vol convertir-lo en culpable per ser un dels millors jugadors del món com ha dit el president del Brasil, Lula”, va cloure.

La federació també va castigar Iglesias Villanueva, que tenia assignat el Betis-Getafe d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)