2a divisió FEF

L’Olot anuncia que Blázquez i Arriola no seran els tècnics del curs vinent

L’Olot ha confirmat que el tàndem que ha dirigit l’equip en el tram final del curs format per Albert Blázquez i Íñigo Arriola no continuaran al capdavant de la nau de cara a la propera campanya.

El basc va arribar al club garrotxí de la mà de Manix Mandiola l’estiu passat i s’ha mantingut en el cos tècnic del primer equip després de la destitució del d’Eibar i la posterior de Jonathan Risueño. Precisament l’Olot va decidir que Blázquez, llavors lesionat, formés parella amb Arriola per portar l’equip durant les últimes quinze jornades –el de Besalú era l’únic amb carnet que podia donar ordres tot i anunciar al basc com al primer entrenador en el dia de la presentació.

Tot i millorar els números dels seus dos predecessors i mantenir opcions de permanència fins al tram final, els dos tècnics escollits per la direcció esportiva no van aconseguir l’objectiu de salvar l’equip del descens a tercera FEF.

Blázquez ha mostrat el desig de tornar a jugar a futbol una vegada recuperat de la seva lesió, per tant, caldrà veure si continua a la plantilla olotina el curs 2023/24 a les ordres ja d’un nou entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)