Ligue 1

‘C’est fini’, París

Punt final. Leo Messi jugarà avui l’últim partit amb el PSG i Lewandowski insisteix en el seu retorn; Ramos tampoc continua

Leo Messi tanca avui la seva aventura a París. El partit entre el PSG i el Clermont Foot d’aquesta nit (21 h) serà l’últim de Messi al Parc dels Prínceps i el seu últim també amb el PSG. S’acaba la seva etapa en la Ligue 1. Després dels xiulets i els insults rebuts d’alguns aficionats del club parisenc arran del seu viatge a l’Aràbia Saudita, hi ha expectació per veure com serà l’ambient a la grada en el seu comiat. Christophe Galtier l’ha inclòs en la convocatòria de dinou futbolistes citats per al partit d’avui. Serà el seu partit número 75 amb el PSG. L’últim d’una etapa de dos anys, en què ha marcat 32 gols en el còmput global de totes les competicions. Marxa amb el títol de lliga 2022/23 a la butxaca, però amb la frustració d’haver acumulat dos fracassos seguits en la Champions. Eliminats pel Bayern de Munic aquesta temporada i pel Real Madrid en l’anterior.

El futur de Messi encara continua sent una incògnita. Des de Barcelona es manté l’esperança d’un anhelat retorn. Des del Camp Nou li continuen arribant missatges d’escalf. L’últim, el de Lewandowski: “Hem d’esperar a veure si ve al Barça. Tant de bo vingui. Potser aviat se sabrà alguna cosa. Sé que jugar amb ell és molt senzill, perquè Leo pot jugar amb tu des de qualsevol posició del camp, en qualsevol moment del partit. És un jugador que voldria tenir qualsevol equip.” “No és només una llegenda del Barça, és qui va canviar el club. Serà fantàstic si torna”, ha explicat en una entrevista a TVE.

Ramos, oficial

Qui tampoc continuarà al PSG és el central Sergio Ramos. El jugador i el club ho van oficialitzar ahir a la nit. Ramos jugarà avui el seu partit número 58. “París ha estat com sentir-se a casa”, assegura.

No és només una llegenda del Barça, és qui va canviar el club. Serà fantàstic si torna
Robert Lewandowski
JUGADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)