Més futbol

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

El Girona es defensa amb dents i ungles, i celebra com un triomf el 0-0 contra el Barça

L'equip gironí té poca possessió de pilota i empata gràcies a les parades de Quintanas

Després de l'1-3 al camp del Gramenet i l'1-0 al Lleida, el Girona no va encadenar ahir el tercer triomf, però va acabar igual de satisfet. L'equip d'Albert Berto Fernández va empatar contra el líder, el Barça, després d'un gran treball defensiu i les bones parades del porter Albert Quintanas (0-0). L'equip d'Òscar Garcia va dominar la possessió de la pilota, però no va tenir l'encert per trencar el 0-0. El Girona, que havia perdut per 4-0 en la primera volta, va celebrar l'empat com un triomf. Amb jugadors de gran tècnica com ara Espinosa, el Barça va dominar el partit i Mauro ja va posar a prova Quintanas, que va enviar la pilota a córner (9'). Veient com el rival tapava bé els espais en un camp tan petit com Torres de Palau, el Barça, sobretot el banyolí Masó, ho va provar amb xuts des de fora de l'àrea (25'). El Girona ho provava al contraatac, com per exemple amb una acció de Bonmatí i Èric (25') i una altra de Juncà, que va xutar fluix (40').

El Girona, aculat.

En la segona part, el Barça ho va provar de totes les maneres, mentre que el Girona, que va perdre Bonmatí per lesió, acumulava homes a la zona ampla i no es deixava intimidar. Masó (46' i 86') ho va provar, però Quintanas va impedir el 0-1. L'empat fa que els gironins ja tinguin vuit punts sobre els llocs de descens.

GIRONA
0
BARÇA
0
GIRONA:
Quintanas, Bonmatí (Eloi, 81'), Bigas, Mas, Vilà, Rovirola, Dani (Aleix, 65'), Teti, Èric (Adrià, 54'), Peti (Casassa, 69') i Juncà.
BARÇA:
Carlos, Edu, Sergi Gómez, Oriol Rosell, Balliu (Dalmau, 77'), Gustavo, Rafa, Masó, Mauro (Etock, 53'), Espinosa i Ella (Deulofeu, 53').
ÀRBITRE:
Ávalos Martos (col·legi d'Igualada).
T.G.:
Als locals Vilà, Èric i Casassa, i al visitant Gustavo.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Unes 300 persones al camp municipal Torres de Palau. Millor entrada de la temporada. L'entrenador del primer equip del Girona, Raül Agné, i diversos jugadors, incloent-hi Noguerol, Serra i Gerard, van veure bona part del partit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)