Més futbol

2a DIVISIÓ B

BADALONA-SANT ANDREU

Luis Blanco torna diumenge a Badalona, on va jugar les últimes vuit temporades

8
temporades
va militar Luis Blanco al Badalona, amb el qual va aconseguir el preuat ascens a 2a B.

Un dels jugadors més estimats per l'afició badalonina tornarà aquest diumenge al Camp del Centenari, però en aquesta ocasió vestint la samarreta del Sant Andreu. Després de vuit temporades amb el conjunt escapulat, Blanco afronta el primer derbi a Badalona amb els andreuencs amb il·lusió: «Serà un partit especial per tot el que significa: van ser vuit anys molt bons allà, i a més és un duel molt important per a l'equip contra un dels grans de la categoria.»

L'extrem colomenc va marxar de Badalona a finals de la temporada passada: «La direcció esportiva va decidir prescindir de mi un cop acabat el contracte, però no tinc cap retret ni queixa cap al club. Va ser una decisió esportiva i ho vaig entendre. Es posava fi a una gran etapa de vuit anys a Badalona i n'he començat una de nova a Sant Andreu», explica el jugador. Luis Blanco recorda algun dels millors moments viscuts en la seva etapa a Badalona, i de tots en destaca un per sobre de tots: «Tinc un gran record de l'any que vam aconseguir l'ascens a segona divisió B, la temporada 2003/04. Va ser molt emotiu viure aquell moment per tot el que significava per una ciutat com Badalona pujar de categoria. A més, vaig fer una bona temporada», recorda Blanco. Ara, amb els quadribarrats, el davanter destaca que hi està molt a gust: «Em tracten molt bé, i a sobre tinc la confiança del tècnic.» Blanco analitza la situació del seu actual club, on els resultats estan sent una mica irregulars. «Tenim la tensió lògica del moment de la temporada en què ens trobem, no ocupem les quatre primeres posicions però aspirem a ser-hi. No hem perdut l'ànim, hi queda molt i estem convençuts que ho aconseguirem», diu.

L'actual líder contra el vigent campió.

El partit entre Badalona i Sant Andreu serà un enfrontament de galons; el Badalona arriba líder a la cita amb 42 punts, i encadena sis victòries consecutives a casa, on encara no hi ha perdut aquesta temporada. A més, l'equip de Manolo Márquez buscarà refer-se de la derrota de diumenge passat contra l'Atlètic Balears per 2 a 1. Per la seva banda, el Sant Andreu, actual campió del grup català de segona B, buscarà una victòria de prestigi per acostar-se a la zona de fase d'ascens, que a dia d'avui es troba a quatre punts: «Estem una mica irregulars a casa, però amb esforç i treball segur que aconseguirem l'objectiu d'entrar a la fase d'ascens, i això comença per guanyar diumenge al Camp del Centenari», comenta Luis Blanco. Per al partit, Natxo González ja podrà disposar de la seva última incorporació, Enric Tarrés, un central de 20 anys provinent del filial de l'Espanyol. El jugador ocupa la fitxa sub-23 que l'equip tenia lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)