Més futbol

3a DIVISIÓ

MANLLEU

El Manlleu està ben posicionat malgrat els empats

El Manlleu encadena cinc empats però és sisè en la taula de classificació i Cargol es mostra satisfet

El Manlleu s'ha abonat a l'empat, com demostren els cinc consecutius que ja acumula l'equip osonenc. Entre aquests resultats, destaquen com a positius els aconseguits al camp del Prat i del Terrassa, i com a més amargs els que l'equip de Cargol ha obtingut a casa contra el Balaguer i el Premià. Amargs, perquè l'empat del rival va arribar en els dos casos en el temps afegit: «Són circumstàncies del futbol. Ho hem analitzat i hem vist que estem bé, però que desconnectem un moment i l'empat ens el fan en l'afegit, quan no hi ha temps de reaccionar», explica Cargol. El tècnic manlleuenc comenta que aquestes situacions es compensen al llarg de la temporada: «Ara ens n'han empatat dos al final, però també vam guanyar l'Espanyol B en el temps afegit. Clar que amb aquests punts podríem estar més amunt, però l'objectiu és competir cada setmana, i això ho estem fent. Estic molt content de l'equip.»

Ara, el Manlleu afronta un calendari complicat contra equips de la seva zona: «Sortirem a jugar com sempre, perquè està tot tan igualat que no saps contra qui és millor jugar, si contra equips de la part alta o de la part baixa», diu Francesc Cargol. Aquesta setmana el Manlleu visitarà el camp de la Pobla de Mafumet, i després haurà de jugar contra l'Europa, l'Espanyol B i la Muntanyesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)