Més futbol

3a DIVISIÓ

TERRASSA-REUS

El Terrassa i el Reus jugaran el partit de les urgències diumenge

Tots dos equips necessiten la victòria per començar a escalar

Jesús Fernández
PRESIDENT DEL TERRASSA
«No és fàcil agafar 18 jugadors nous i fer bons resultats a la primera. Olmo i tot l'equip tècnic estan fent una gran feina»
Santi Castillejo
ENTRENADOR DEL REUS
«Al gener hem deixat escapar 5 punts que ja eren nostres. Necessitem guanyar per treure'ns l'ansietat»

Dos dels principals candidats a colar-se a la fase d'ascens a segona B s'enfronten diumenge vinent amb l'objectiu de tornar a obtenir una victòria que els torni a enganxar a la lluita pels primers llocs. Tan el Terrassa com el Reus estan despenjats en la classificació: els primers són onzens amb 32 punts, i els segons són vuitens amb 33. Sis i cinc punts els separen respectivament dels llocs de privilegi, però més enllà de les posicions hi trobem els resultats que obtinguts fins ara; el Terrassa encadena dos empats i una temporada força irregular, mentre que el Reus encara no ha guanyat aquest 2011. Així doncs, diumenge arriba l'hora de la veritat, en un partit que podria servir per deixar molt tocat l'adversari.

Sobre aquesta situació, el president del Terrassa, Jesús Fernández, no es mostra gens preocupat, i destaca el vessant positiu del moment: «Estic molt satisfet. Hem donat la volta a tot, als problemes institucionals i als esportius. Ara estem en un moment de calma, i si a tot això s'hi afegeixen bons resultats la temporada serà excel·lent. Si no féssim la fase d'ascens estaria satisfet perquè hem aconseguit recuperar el club.» Fernández, però, destaca que l'equip lluitarà fins al final per ser a dalt: «Volem ser entre els quatre primers en el moment adequat. Queda molt, hem tingut molts lesionats i ara els anem recuperant.»

D'altra banda, Santi Castillejo, tècnic del Reus, diu que necessiten un triomf per treure's l'ansietat: «El problema no és la classificació, sinó que ens costa molt guanyar.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)