Més futbol

REGIONAL PREFERENT

Triomf de prestigi per al Roquetenc

El Roquetenc derrota el Cervera, quart classificat, i té una mica més a prop la permanència

ROQUETENC

3

CERVERA

1

ROQUETENC:

Bertomeu, Otero, Franklin, Vilanova, Adell, Ivan (David, 70'), Trullent (Valls, 90'), De la Torre, Toni (Sergio, 86'), Marc i Ferran.

CERVERA:

Aleix, Porregón, Marimón, Nogués, Robinat, Pérez (Navas, 67'), Gerard (Avellana, 78'), Fernández, Arnau, Cases (Johny, 60') i Francesca (Merca, 45').

GOLS:

0-1 (22') Arnau. 1-1 (29') De la Torre. 2-1 (63') Ferran. 3-1 (90+3) De la Torre.

ÀRBITRE:

Albelda Barcena.
T.G.:
Als locals Otero, Trullent i Marc; i al visitant Robinat.
T.V.:
Cap.

El Roquetenc va fer ahir un pas important cap a la permanència gràcies a la seva victòria contra el Cervera per 3-1. Els lleidatans es van avançar en el marcador, però els locals van aconseguir capgirar el resultat i acabar sumar tres punts que els situen provisionalment en la tretzena posició. Els ebrencs van començar dominant i Ferran va estavellar una pilota al pal, però va ser el Cervera qui va marcar primer (22'). Fins i tot Bertomeu va salvar el 0-2 en una acció molt clara per als de la Segarra. En el minut 29 De la Torre va empatar el partit, i a partir d'aquí el domini va ser del Roquetenc. De tota manera, els gols no van arribar fins al segon temps. Ferran, en el minut 63, va donar avantatge als seus contra un Cervera que en el segon temps no va posar en perill la porteria de Bertomeu. Ja en el temps afegit De la Torre va fer el 3-1 definitiu.