Més futbol

1a CATALANA

SANT CRISTÒFOL-POBLE SEC

Victòria sense oposició del Sant Cristòfol contra un Poble Sec molt fluix

El Sant Cristòfol goleja un Poble Sec molt dèbil que s'enfonsa en l'últim lloc de la taula

El Sant Cristòfol va aconseguir ahir una important victòria a casa contra un Poble Sec que no va oferir resistència en gran part del partit. Els locals van sortir amb moltes ganes i ja en el minut 2, Oliver va inaugurar el marcador. Una errada de la defensa visitant va permetre al davanter del Sant Cristòfol quedar-se sol davant el porter Joan. Amb l'1-0, els locals van buscar el segon gol, però el conjunt terrassenc no va poder aprofitar les ocasions que va tenir.

El Poble Sec no va abaixar els braços i va jugar amb una mica de control, però es va acostar amb perill a Juanjo. Els locals van sentenciar poc abans del descans amb un gol de Juan Carlos, que va rematar de cap un córner servit per Santolaya.

El Poble Sec va aprofitar el descans per millorar el posicionament al terreny de joc i amb la intenció de dominar el segon temps, però el Sant Cristòfol va colpejar ben aviat. En el minut 54, una errada de marcatge va condemnar l'equip barceloní i Oliver va sentenciar amb una rematada de cap. El resultat podria haver estat encara més ampli, però Dame va enviar una pilota al pal en el minut 70.

SANT CRISTÒFOL
3
POBLE SEC
0
SANT CRISTÒFOL:
Juanjo, Ibai, Juan Carlos, Osuna, Arnau (Cristian, 32'), Marc, Santolaya, Arjona (Plaza, 60'), Dame, Oliver (David, 73') i Toni.
POBLE SEC:
Joan, Castell, Cata, Urbano (Gordillo, 46'), Pollo, Badia, Romera, Vicente (Marín, 46'), Xavier (Mora, 32'), Serra i Nolla.
GOLS:
1-0 (2') Oliver. 2-0 (42') Juan Carlos. 3-0 (54') Oliver.
ÀRBITRE:
Martin Pomes.
T.G.:
Als locals Arjona, David, Toni i Marc; i als visitants Xavier, Nolla, Romera, Marín, Serra i Mora.