Més futbol

1a CATALANA

El Tortosa s'exhibeix contra el Montcada (5-0)

El conjunt del Baix Ebre afusella amb cinc gols el Montcada en una gran segona meitat

El Tortosa va esvair els fantasmes del descens amb una golejada al municipal que li dóna aire en el tram final de la lliga. El matx va tenir dues parts ben diferenciades, una primera en què els ebrencs es van mostrar molt insegurs, i un Montcada que s'hauria pogut avançar dos cops. Després de la represa, el Tortosa va anar pel partit. Accensi va perdonar a porteria buida, però va esmenar l'errada fent l'1-0. Entre ell i Albert Arnau van conduir el seu equip cap a la golejada, que va arrodonir Sergi Ventura tres minuts abans del final. El mateix Albert Arnau va fallar un penal (70'), arran d'una jugada que va costar l'expulsió a Andrés.

TORTOSA
5
MONTCADA
0
TORTOSA:
Alfonso, Joan Pérez, Joseph, Clua, Aleix (Curto, 75'), Cristian Ventura, Joan Fontanet (Sergi Ventura, 72'), David, Àlex Accensi, Toni (Marc Alegre, 65') i Albert Arnau.
MONTCADA:
Adri Buetas, Sanchís (Carlos, 73'), Norbert, Andrés, Víctor, Salvanyà (Jordi, 73'), Jordi Sánchez, Pasqui, Quim Solano, Tamudo i Heras (Pol, 71').
GOLS:
1-0 (52') Àlex Accensi. 2-0 (63') Albert Arnau. 3-0 (65') Albert Arnau. 4-0 (77') Àlex Accensi. 5-0 (87') Sergi Ventura.
ÀRBITRE:
Gutiérrez Herráiz.
T.G.:
Als visitants Sanchís, Salvanyà, Adri Buetas, Víctor, Norbert, Carlos, Pasqui i Pol.
T.V.:
Directa al jugador visitant Andrés (68') i a l'entrenador visitant, Ivan Rodríguez (59').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)