Més futbol

1a CATALANA

OLESA-OLOT

L'Olesa de Montserrat posa punt i final a la mala ratxa contra l'Olot

L'Olesa trencar una mala ratxa de 14 jornades sense guanyar amb una victòria molt important contra el segon classificat, l'Olot. El partit va començar amb domini local i gràcies a això va arribar l'1-0: Sergi Soler va fer una jugada per la dreta i va deixar la pilota a Fran Rubio, que amb un fort xut va donar avantatge a l'Olesa. L'Olot, però, no es va quedar enrere i gràcies a jugades de pilota aturada hauria pogut empatar el partit. Els locals també van tenir ocasions per ampliar l'avantatge abans del descans.

En el segon temps, l'Olot va portar una mica més el pes del partit i en alguns moments va tancar l'Olesa al seu camp. En el minut 81, Sergi Soler va aprofitar una bona jugada per la dreta de Pau per avançar-se a tothom al primer pal i fer el 2-0 definitiu.

OLESA
2
OLOT
0
OLESA DE MONTSERRAT:
Coca, Guarch, Dennís, Arguisuelas, Fité, Uri, Manolo (Juanito, 85'), Sergi Soler, Peke, Fran Rubio i Jonnhy (Pau, 58').
OLOT:
Aleix, Freixa (Villaplana, 57'), Berga, Juanjo, Edile, Abel, Ferran, Roger (Carre, 81'), Alonso, Sergi (Hostench, 46') i Robert.
GOLS:
1-0 (12') Fran Rubio. 2-0 (81') Sergi Soler.
ÀRBITRE:
Congost Larrosa.
T.G.:
Als locals Arguisuelas, Uri, Peke i el segon tècnic Toni Ramírez; i al visitants Dani Alonso.