Més futbol

FEDERACIÓ CATALANA

Subies s'estrena a Madrid com el directiu més jove

El president de la FCF va tenir la primera reunió de feina amb Villar

Anuncia canvis «favorables» en referència al deute de la mutualitat

Andreu Subies va viure ahir el seu bateig federatiu en l'àmbit de l'Estat en la junta directiva d'Ángel María Villar, en què es van tractar diversos temes de poca incumbència per al futbol modest català, però que va servir al nou president de la FCF per presentar-se en societat. Subies, que serà el directiu més jove de la directiva de Villar, va explicar que després del discurs de benvinguda del president de la RFEF, es va parlar de temes com ara la copa Amèrica i de l'organització de la final de la copa del Rei entre el Madrid i el Barça.

Altres qüestions més properes a casa nostra fan referència a l'expresident de la FCF, Jordi Casals, que en principi continuarà ocupant un càrrec a Madrid almenys durant les properes setmanes. Subies també va fer referència a les negociacions que manté amb Villar en relació amb el deute generat a la Mutualitat, el qual va ser assumit per Madrid. «En els propers dies hi podrien haver canvis respecte a aquest tema. I, per descomptat, seran canvis positius», va informar Subies. Aquest diari ha pogut saber que el deute amb Madrid (superior al milió d'euros) es podria tornar en un termini de sis anys amb quotes mensuals, cosa que alleujaria molt el problema econòmic actual.

El president de la federació ha estat citat un altre cop per Villar a una nova reunió després de Setmana Santa. Aquesta trobada podria tenir conseqüències més rellevants per al futur de la federació catalana.

Xavi Martín no serà directiu.

O almenys és el més probable a pesar que a hores d'ara apareix com a directiu vocal dins la junta. El cert és que Martín havia estat anunciat com a vicepresident de l'àrea de màrqueting, però dilluns no va ser present a la reunió directiva perquè just abans d'entrar va assabentar-se que no seria vicepresident. Subies explicava ahir: «Vull estudiar amb paciència la configuració de la meva directiva. Cal calma i paciència abans de decidir els càrrecs», va declarar. Dins la junta, per cert, hi haurà més canvis segur.

Què passarà amb Del Pino?

El que hauria de ser el vicepresident econòmic de la federació, Joaquim del Pino, podria haver de renunciar al càrrec si surt escollit com a regidor per Unió a Tortosa en les properes eleccions municipals. Del Pino, en aquest supòsit, passaria a ser directiu adjunt i el forat en la junta el podria ocupar Tomàs José, president de la Rapitenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)