Més futbol

Posen la primera pedra cap als quarts de final

Copa Federació. El Badalona, malgrat jugar una hora amb un home menys, derrota per la mínima el Terol i pren avantatge per a la tornada

BADALONA1


TEROL0


El Badalona va derrotar el Terol per la mínima en el partit d'anada dels vuitens de final de la copa Federació. L'equip escapulat, per tant, pren avantatge de cara al partit de tornada, que es disputarà dimecres que ve a Aragó.

L'equip local va haver de jugar una hora amb un futbolista menys per l'expulsió de Moha, que va veure la targeta vermella directa per una agressió al visitant Ismael. Tot i això, el Badalona va portar més la iniciativa que el Terol i va trobar el premi a deu minuts del final. Víctor va servir un córner i, després d'una sèrie de rebots, Negral va introduir la pilota a la seva porteria.

BADALONA: Ricardo, Fabrizio (Joaquín 60'), Vázquez, Ceballos, Xavi Muñoz, Parsi, Álex García, Gallegos (Robert 70'), Víctor, Moha i Goikoetxea (Serramitja (75'). TEROL: Óscar, Negral, Aimar, Carlos David, Raúl, Ismael, Álex, Víctor (Ernesto 88'), Pirri (Carlos 88'), Héctor i Feito. GOLS: 1-0 (80') Negral (p.p). ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: al local Víctor i als visitants Raúl i Feito. T.V.: directa al local Moha (29'). INCIDÈNCIES: Partit d'anada dels vuitens de final de la copa Federació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)