Pedro fa líder el Prat

Tornen al primer lloc. El davanter potablava va desembussar el partit provocant un penal i marcant el gol de la sentència; així, va tornar a posar el seu equip al capdavant de la classificació

Ae PRAT2

SANTBOIÀ0

Amb la victòria d'ahir i la resta de resultats favorables, el Prat s'ha tornat a col·locar líder, empatat a punts amb el Terrassa després de guanyar el Santboià al derbi del Baix Llobregat. El conjunt pratenc, amb ganes de reivindicar-se davant del seu públic, va aconseguir tres punts gràcies als gols de Larios i Pedro en la segona part a costa d'un Santboià que va tenir ocasions de gol però que no va saber concretar.

Els potablava van disputar un bon joc en els minuts inicials, dominant clarament el seu rival des dels primers instants de partit. De fet, molt aviat Matamala va enviar la pilota al pal de Manel. En el que va significar el retorn de Miguel López al Prat –casa seva la temporada passada–, el Santboià va tenir la primera ocasió als vint minuts de joc. Amb Cazorla estès al terreny de joc, Jordi Martínez va continuar la jugada i, des de la frontal de l'àrea va engaltar un sensacional xut que va forçar Toni a posar la mà i desviar la pilota al pal. Precisament aquest va ser un dels punts d'inflexió del partit. El Santboià va guanyar en possessió de pilota i va començar a acostar-se a l'àrea pratenca, però sense cap ocasió clara.

Després del descans, el Santboià va continuar acostant-se a la porteria local. El Prat ho provava només amb pilota aturada sense generar gaire perill a Manel. Enmig de l'embús de joc, Agustín Vacas va decidir moure fitxa i donar entrada a Pedro, en substitució de Matamala. I va ser sortir i muntar la traca. A la primera pilota que va tocar, va caure a l'àrea i va forçar Castaño Coso a assenyalar la pena màxima. Luis Larios (ja ha fet cinc gols, tots de penal) va donar l'avantatge als locals i més tard el van ampliar. Perquè amb el resultat favorable, el Prat va jugar amb més comoditat, tot i algunes arrencades visitants. La sentència va arribar a set minuts del final. Pedro Garcia va aprofitar una falta d'entesa entre Manel i Jose i va picar una vaselina que va acabar entrant a la porteria santboiana. Era la cirera del pastís per al davanter, que convertia el seu equip en el nou líder i condemnava el Santboià a mirar amb preocupació la zona de descens.

AE PRAT: Toni, Fernando, Victor Duran, Cazorla, Larios, Fran Bea (Cano, 86') Ferran, Ernest, Matamala (Pedro, 58') Charly Ruiz i Ignacio (Jaime, 77'). SANTBOIÀ: Manel, Isaac, Javi, Cárdenas, Alvaro, Heredia, Joel, Guillem (Jose, 78') Jordi Martínez, Tonet (Romero, 46' Cano 57') i Pedro. GOLS: 1-0 (59') Larios. 2-0 (83') Pedro. ÀRBITRE: Castaño Coso. T.G.: Al local Ernest; als visitants Javi, Heredia, Jordi Martínez i Pedro. PÚBLIC: Unes 400 espectadors al Municipal Sagnier.
Dos detalls, el penal i una errada d'entesa, han marcat un partit que havíem preparat bé
Miguel López
ENTRENADOR DEL SANTBOIÀ
El lideratge és anecdòtic. Hem treballat per començar bé la segona volta
Agustín Vacas
entrenador del prat

Tercer gol de la temporada del davanter

Va arribar tard a la temporada dels potablava després d'encetar el curs a Palència i ja s'ha convertit en el revulsiu preferit per a Agustín Vacas. L'exjugador de la Gramenet encara no ha sortit de titular en aquesta temporada, però amb el gol d'ahir, ja n'ha marcat quatre. El primer va ser per col·laborar amb la golejada de l'Amposta en la jornada 10 i el segon, igual que ahir, per donar la victòria contra la Pobla de Mafumet. Ahir, amb el penal provocat i el gol de la sentència, es va convertir, una altra vegada, en l'home del partit.