Més futbol

LLUÍS CODINA,

SEGON ENTRENADOR DEL MIRANDÉS

“Estem fent història”

Lluís Codina (17-02-73, Taradell, Vic) és el segon entrenador del Mirandés. Després de la classificació per a les semifinals, Codina pensa que han de seguir tocant de peus a terra i no creu que la pressió els passi factura a partir d'ara.

Com van viure la classificació en les semifinals de la copa?

La veritat és que tot just ara estem despertant del que vam viure dimarts, que va ser molt emocionant. El final de partit va ser apoteòsic, increïble, i amb l'equip humil que som és per estar-ne molt contents.

Què suposa per a la ciutat i per a l'equip aquesta fita?

Crec que veient els titulars i els comentaris estem fent història. Una ciutat com Miranda, que abans que passés això no la coneixia gaire gent, ha vist com gràcies al Mirandés ara la coneix tothom i veu com ens donen suport. Nosaltres d'aquí a un temps no hi serem, però aquesta història l'hem escrit nosaltres i n'estem molt orgullosos.

Amb el seu passat blanc-i-blau, tenia el cor dividit?

No tenia el cor dividit, tot i que vaig passar uns anys a l'Espanyol i en guardo molt bons records. Ells són un club humil que han de competir amb altres de més poderosos, com també ens passa a nosaltres. Hi ha una mica de paral·lelisme entre els dos equips.

A part de la copa també van molt bé en la lliga. Quins objectius es plantegen ara?

Al principi l'objectiu era confirmar la bona temporada passada, en què vam estar a punt de pujar. A partir d'ara, el nostre objectiu ha de ser disfrutar de la pròxima eliminatòria de copa, intentar competir i arribar fins on es pugui. En lliga hem de mirar de ser primers per tenir més bona condició en els play-off.

Sou l'equip de moda, creu que la pressió mediàtica els pot passar factura?

Jo crec que això ni nosaltres mateixos ho sabem. La gent de fora pot pensar que sí, i els contraris és el que esperen. De moment no hem acusat la pressió i hem tirat els partits endavant. Jo confio molt en nosaltres, i sobretot en els jugadors, que tenen molta capacitat de sacrifici i esforç, i segur que no se'ls i pujaran els fums al cap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)