Més futbol

Amb majoria blaugrana

Futbol català. La federació organitza el dia 21 la primera gala de les estrelles. Per escollir el millor jugador de l'any, amb sis nominats del Barça i dos de l'Espanyol, hi haurà votació popular

Els sis jugadors del Barça que són campions del món –Valdés, Piqué, Xavi, Cesc, Puyol i Busquets– i dos jugadors de l'Espanyol –Verdú i Javi Márquez– són entre els candidats a guanyar el premi de millor jugador català de l'any, convocat per la federació catalana. El premi s'emmarca dins la gala de les estrelles del futbol català, que organitza per primera vegada la federació i que es farà el 21 de febrer a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. També hi ha premis al jugador de més projecció, al millor entrenador –hi aspiren Pep Guardiola, Lluís Carreras i Òscar Garcia–, el millor àrbitre i la millor jugadora, amb dues de l'Espanyol (Marta Torrejón i Alba Pomares) i una del Barça (Míriam Diéguez).

La federació ha convocat un jurat –amb la presència del codirector d'El 9, Pep Riera–, els vots del qual equivalen a un 50 per cent. L'altra meitat és responsabilitat dels clubs. Per a l'elecció del millor jugador català de l'any, però, una tercera part de la decisió és per votació popular, que es pot fer fins al dia 13 al web de la federació.

Millor jugador català
Victor Valdés
Barça Gerard Piqué
Barça Xavi Hernández
Barça Cesc Fàbregas
Barça Carles Puyol
Barça Sergio Busquets
Barça Joan Verdú
Espanyol Javi Márquez
Espanyol J. Soriano
Red Bull Salzburg Jordi Alba
València
Jugador de més projecció
Isaac Cuenca
Barça Martín Montoya
Barça Álvaro Vázquez
Espanyol
Millor entrenador català
Pep Guardiola
Barça Lluís Carreras
Sabadell Òscar Garcia
Barça juv.
Millor àrbitre català
Xavier Estrada Fernández Alfonso J. Álvarez Izquierdo David Miranda Torres Ana Zardaín Julio Sierra
Millor jugadora catalana
Marta Torrejón
Espanyol Míriam Diéguez
Barça Alba Pomares
Espanyol També hi ha premis en futbol sala, amb Jordi Torras, Dani Salgado, José Ruiz, Clàudia Pons, B erta Velasco, M. Ángeles Navarro, ‘Nona', Marc Carmona, Sito Rivera i Andreu Plaza com a nominats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)