2a divisió A

“Costa molt dominar-los”

Joan F. Ferrer ‘Rubi'. Entrenador del Girona

L'1-1 concedeix un petit avantatge al Girona, però Rubi ho relativitza molt: “Si hem vist una mica de futbol, sabem que amb un 1-1 les coses estan igualades. Si es veu el millor Girona de casa, podem estar tranquils, però no tenim cap garantia.” El tècnic no vol de cap manera que les expectatives es confonguin amb eufòria: “Voldria fer una crida a l'afició. No podem venir pensant que això està guanyat i fet. L'Alcorcón és un equip amb molt de caràcter i lluita, i no hi ha res fet. Serà bo que el camp estigui ple i ens doni suport.”

La intenció dels gironins és acostar-se a la seva versió més fiable a Montilivi, tot i que Rubi avisa que no serà fàcil. “És un equip molt competitiu que, si fa falta, morirà matant. No se situen gairebé mai al darrere, i per això costa molt dominar-los. No descarto que per moments ells ens dominin, com han fet altres rivals, i ho hem d'aprofitar per fer-los mal a l'esquena.” El maresmenc dubta molt que el duel s'assembli al de lliga, en què el Girona va remuntar un 0-2. “Quant a treball tàctic, als tècnics ens serveix de referència, i els trets d'identitat solen ser els mateixos. Però estic segur que el partit tindrà ben poc a veure.”

Pel que fa al tècnic de l'Alcorcón, José Bordalás és optimista de cara a la tornada: “L'empat els afavoreix però vam ser nosaltres els que vam dominar i crear més ocasions de gol. Hem de repetir-ho”, va comentar.

L'ADVERTÈNCIA

“No podem pensar que això està fet. L'Alcorcón és un equip de molt caràcter i lluita”

LA LECTURA

“Si es veu el millor Girona de casa, tranquils. Però no tenim cap garantia que sigui així”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)