3a divisió FEF

La il·lusió per fer-se grans

Fase d'ascens a 2a B. L'ambició de l'Europa i la força de la Muntanyesa es posaran a prova en l'anada contra el Socuéllamos i el Formentera

muntanyesa


socuéllamos


EUROPa


formentera


Només 180 minuts separen l'Europa i la Muntanyesa d'accedir a la tercera i última ronda de la fase d'ascens a segona B. Un cop superada la barrera psicològica de la primera eliminatòria, l'Europa afronta el partit d'anada contra el Socuéllamos amb la ferma intenció de repetir la fórmula exhibida en la ronda anterior; és a dir, marcar i no encaixar cap gol a casa. Al llarg de la setmana, no han estat poques les mostres d'implicació dels homes de Pedro Dólera en l'intent d'aconseguir el màxim suport possible dels aficionats per tal d'omplir un Nou Sardenya que no vol deixar de somiar amb el retorn a la categoria de bronze vint anys després. Per superar el penúltim obstacle, el conjunt escapulat haurà de fer front a les baixes de dos habituals titulars: Marc Esteban i Xavi León, lesionats en la tornada contra el Mutilvera. L'Europa-Socuéllamos es podrà veure en directe a El Punt Avui Televisió a través de La Xarxa.

La Muntanyesa, d'altra banda, viatja a les illes Pitiüses per enfrontar-se al Formentera. Els de Nou Barris, que arriben a la cita amb confiança i la moral pels núvols després de la bona imatge oferta en l'eliminatòria contra el Paterna, no descarten fer saltar la banca al Municipal de Sant Francesc, en un duel que es preveu igualat entre dos conjunts amb estils de joc idèntics. L'estat del terreny de joc pot provocar que tots dos equips intentin treure el màxim rèdit possible al joc directe i a les accions d'estratègia, sant i senya de dos clubs que anhelen jugar a la segona B per primer cop en la seva història. El primer assalt està servit.

EUROPA: Leva, Cano, Víctor Duran, Alberto, Cuadras, Lara, Valderas, Guzmán, Rovira, Camacho i Javi Sánchez. Baixes: Esteban, León i Alegre. SOCUÉLLAMOS: Ruiz Caba, Carlos García, Jacinto, Buendía, Novillo, Chato, Vilches, Cabeza, Dominguez, Bolo i Bienve. Baixes: Mensha. ÀRBITRE: De Oleza de España (col·legi balear). CAMP I HORA: Nou Sardenya (18 h), El Punt Avui TV / La Xarxa.
FORMENTERA: Marcos, Argilaga, Larra, Jesús Cruz, Óscar Mayans, Michael, Mourad, Winde, Moreno, Piquero i Trujillo. Baixes: cap. MUNTANYESA: Tato Burgada, Ferran, Amantini, Borges, Aleix, Rubén, Toni Pérez, Padilla, Poves, Uri i Nils. Baixes: Payán. ÀRBITRE: Flores Carrasco (col·legi madrileny). CAMP I HORA: Municipal de Sant Francesc (12 h), IB3 (www.ib3tv.com).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)