Una garrotada difícil de digerir

Toca alçar-se. La Muntanyesa es complica molt la classificació per a l'última eliminatòria després de caure 2-0 al camp del Formentera

muntanyesa0

formentera2

La Bombonera de Nou Barris haurà de ser més Bombonera que mai. I és que la Muntanyesa necessitarà apel·lar gairebé a l'èpica per classificar-se per a la darrera eliminatòria de la fase d'ascens. La clatellada –i, sobretot, els dos gols– que va encaixar el conjunt barceloní en la visita al camp del Formentera fa que necessiti una remuntada molt complicada. Això sí, capgirar un 2-0 en contra no és tampoc cap utopia. Encara menys si es tracta de la Muntanyesa i si l'equip té la seva sorollosa i fidel afició al costat diumenge que ve.

Tenint en compte com es va desenvolupar la primera part, res feia pensar que el desenllaç seria negatiu. Ans al contrari. Amb el vent a favor, l'equip de Nou Barris va ser el gran dominador del partit. El Formentera, de fet, li va cedir el control de la pilota i es va tancar amb ordre i precisió. Això sí, malgrat portar el pes del partit, la Muntanyesa, que no va patir, tampoc no va trobar el camí que li permetés generar perill a la porteria de Marcos.

Inversió de tendència

Després de la represa, malauradament, tot va canviar. El factor vent va ajudar els de casa, que tenen un estil de joc similar al de la Muntanyesa, i la tendència del partit va ser la inversa: el Formentera va dominar. Així, en el minut 59, els balears es van avançar gràcies a Piquero, que va guanyar l'esquena als centrals visitants i va batre Tato amb una precisa rematada. Amb el pas dels minuts, la Muntanyesa va estirar línies per cercar l'empat. En comptes de l'1-1, però, va arribar el 2-0. Va ser en l'últim minut, quan Armando va aprofitar un marcatge defensiu massa tou per col·locar-se la pilota i superar el porter del conjunt barceloní amb una bona canonada.

FORMENTERA: Marcos, Argilasa, Adrian, Larra, Jesús Cruz, Armando, Urrea (Pepe Bernal, 74'), Maikel, Piquero, José Carlos Moreno (Winde, 61') i Nestor Trujillo (Mourad, 78'). MUNTANYESA: Tato, Amantini, Uri Escabrós, Borges, Aleix (Silver, 78'), Rubén, Joshua (Dani Sánchez, 54'), Padilla, Sascha, Poves (Roland, 68') i Nils. GOLS: 1-0 (59') Piquero. 2-0 (89') Armando. ÀRBITRE: Flores Carrasco. T.G.: Als locals Urrea, Armando, Larra, Mourad i Piquero, i als visitants Silver i Nils. PÚBLIC: Uns 700 espectadors.