Territorial

Partits oficials d'estiu

Pretemporada. La primera eliminatòria de la copa Catalunya absoluta monopolitza, des d'ahir i fins dilluns, els compromisos del cap de setmana entre els equips de segona B i tercera

L'estrena de la copa Catalunya absoluta, la que juguen exclusivament els equips de primera divisió fins a tercera, a més dels campions de primera catalana –la resta d'equips disputen l'amateur–, farà que aquest cap de setmana hi hagi uns quants partits oficials de nivell malgrat estar situats encara en plena pretemporada.

Així, els nou equips catalans de segona B –inclòs l'Espanyol B, que pren part en la competició malgrat ser filial– jugaran entre avui i dilluns contra rivals de tercera, tots a camp contrari exceptuant el Cornellà, que aquest vespre rep el Cerdanyola. Demà, l'Europa-Espanyol B es diputarà a Santa Coloma de Gramenet per les obres al Nou Sardenya i el Castelldefels-Nàstic, a Vista Alegre, pel mateix motiu. També hi ha duels atractius entre equips de tercera, com ara l'enfrontament que hi ha avui entre el Rubí i el Prat i el derbi alt-empordanès de demà entre el Peralada i el Figueres. Ahir, en el primer partit, el Martinenc va superar el Muntanyesa, amb gols de Velillas i Juanlu en la segona meitat.

COPA CATALUNYA:
Ahir:
Martinenc-Muntanyesa
2 - 0
Avui:
Manlleu-Olot
19.00
Ascó-Lleida Esportiu
19.15
Rubí-AE Prat
19.30
Masnou-Badalona
19.30
Vilassar de Mar-Palamós
19.30
Vilafranca-Reus
20.00
Cornellà-Cerdanyola
20.00
Demà:
Castelldefels-Nàstic
19.00
Europa-Espanyol B
19.00
Gavà-Terrassa
19.30
Santfeliuenc-l'Hospitalet
20.00
Peralada-Figueres
20.30
Dilluns:
Santboià-Sant Andreu
20.00
AMISTOSOS:
Avui:
Vila-real C-Pobla de Maf.
18.30
El Catllar-Nàstic
19.00
Gavà-Badalona juv.
19.30
Sitges-Castelldefels
19.30
Demà:
Torredembarra-Pobla M.
19.00
Moja-Vilafranca
19.00
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)