Girona

Vivi s'afegeix al club del 2+1

Renovat. El mig centre bescanoní signa el nou contracte amb el club de Montilivi, que prèviament ja havia firmat un acord semblant amb Andrés, Coris i Marcel Serramitja

Albert Vivancos, Vivi, ha signat amb el Girona un nou contracte que el lliga amb el club de Montilivi fins al 30 de juny del 2016, tot i que el Girona s'ha reservat una opció mitjançant la qual podrà executar una clàusula de renovació i retenir-lo la temporada 2016/17, sempre que el club respecti les condicions econòmiques ja pactades. D'aquesta manera, Vivi s'ha afegit a la relació de jugadors del filial que han signat el contracte de 2+1, que són el porter Andrés Díez, el migcampista Sebas Coris i el davanter Marcel Serramitja.

El Girona ha plantejat a aquests jugadors una relació contractual a mitjà termini amb una nòmina baixa però amb incentius per objectius que estan reflectits en diverses clàusules. En els casos de Vivi i de Marcel, el Girona també ha activat un pla específic de preparació amb l'objectiu que puguin fer un pas endavant en l'aspecte físic.

Vivi, que al març va fer 20 anys, ja va debutar a segona A la temporada passada per mitjà de Ricardo Rodríguez. El jugador de Bescanó va disputar els vuit últims minuts del Còrdova-Girona al Nuevo Arcángel (2-0), tot i que el curs passat va jugar regularment amb el filial, a primera catalana. Aquest any té garantit entrenar-se amb la primera plantilla, però si no entra en la convocatòria de Pablo Machín agafarà rodatge amb el filial per tenir minuts i no perdre ritme competitiu.

Primers minuts de Gumbau a 2a

Gerard Gumbau, que amb Vivi va formar el doble pivot del juvenil A del Girona en una de les millors fornades de jugadors que han sortit de Torres de Palau, va tenir els seus primers minuts a segona A dissabte passat amb el Barça B. Gumbau, que aquest estiu ha signat per tres temporades amb el club blaugrana, va saltar a la gespa d'El Sadar en el tram final del partit que el Barça B va perdre contra l'Osasuna (2-0). El de Campllong va sortir al camp en el minut 75 i va ser amonestat en la seva primera intervenció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)