1a divisió

Gerard Moreno sentencia

Copa. El ‘submarí groc' venç també a Getafe i disputarà contra el Barça la seva primera semifinal de copa; el davanter català va marcar el gol que liquidava l'eliminatòria i ja en suma cinc en sis partits

màlaga0 (0)


VILA-REAL1 (2)


GETAFE0 (0)


athletic1 (1)


El pla B del Vila-real continua funcionant com la seda i el conjunt de la Plana Baixa jugarà la seva primera semifinal de copa de la història. Serà contra el Barça després de deixar en la cuneta un Getafe que, embolicat en la lliga, també va presentar un onze alternatiu, una mescla de titulars amb quatre jugadors del planter.

Un plantejament insuficient per batre un Vila-real també alternatiu, en què Marcelino García es va donar el luxe d'alinear fins i tot Joel Campbell, recentment arribat de l'Arsenal. El costa-riqueny va deixar detalls del seu atreviment en una primera meitat amb poc ritme. Álex Felip, amb una pentinada que va obligar a intervenir providencialment Asenjo quan Hinestroza es preparava per rematar a boca de canó, va tenir l'ocasió més clara de la primera meitat.

Al Vila-real li va costar apropiar-se de la pilota, però tot i no tenir el partit sota control no va patir gaire per contenir un Getafe tímid, que va tenir l'ocasió més clara del partit en una centrada enverinada d'Hinestroza que van desbaratar entre Asenjo i el travesser.

Gerard Moreno, aprofitant una pilota rebotada de Cheryshev, va evitar el patiment final al Vila-real i va sentenciar l'eliminatòria amb el seu cinquè gol en sis partits de copa. El de Santa Perpètua de Mogoda està rendibilitzant a la perfecció les seves aparicions tant en la copa com en l'Europa League, i va assegurar la presència dels grocs en la seva primera semifinal de copa. En el record queda la del 2006 en la Champions contra l'Arsenal, amb aquell maleït penal de Riquelme que va impedir que els de la Plana Baixa disputessin la final de París.

GETAFE: Jonathan, Arroyo, Alexis, Velázquez, Escudero, Juan Rodríguez, Felip, Ivi (Sammir, 87'), Hinestroza (Sarabia, 66'), León ( Vázquez, 75') i Buendía. VILA-REAL: Sergio Asenjo, Gaspar, Dorado, Víctor Ruiz, Rukavina, Tomás Pina, Trigueros (Jonathan dos Santos, 78'), Campbell (Cheryshev, 62'), Moi, Gerard Moreno i Uche (Gio dos Santos, 68'). GOLS: 0-1 (78') Gerard Moreno. ÀRBITRE: Fernando Teixeira Vitienes (col·legi cantàbric). Targeta groga a Asenjo, Rukavina, León i Cheryshev. COMENTARI: Entre parèntesis el resultat agregat.
ATHLETIC: Herrerín, Iraola, Etxeita, Laporte, Balenziaga, San José, Beñat (Iturraspe, 86'), Susaeta, De Marcos (Rico, 72'), Muniain (Ibai, 92') i Aduriz. MÀLAGA: Ochoa, Rosales, Angeleri, Weligton, Antunes, Camacho, Recio (Duda, 77'), Juanmi (Castillejo, 65'), Horta (Samu, 65'), Amrabat i Javi Guerra. GOLS: 1-0 (47') Aduriz. ÀRBITRE: Velasco Carballo (col·legi madrileny). Grogues a Etxeita, Laporte De Marcos, Antunes, Camacho, Recio, Amrabat i Samu. COMENTARI: Entre parèntesis el resultat agregat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)