2a divisió FEF

Amb deures per fer

L'assignatura pendent. L'Olot és incapaç de conservar el 0-1 que li hauria donat el primer triomf a fora de casa i l'Hospi li acaba clavant l'empat

Un equip no es fa gran, ni millora, d'un dia per l'altre. Si algú es pensava que amb quatre victòries consecutives a casa n'hi hauria prou per canviar de lliga, ha quedat ben clar que s'equivocava. L'Olot continuarà batallant per sortir de la part baixa de la taula i no s'enganxarà al tren de la part alta fins que no sigui capaç de traslladar a fora de casa les sensacions i el joc que genera a l'Estadi Municipal. Lluny de la Garrotxa, no mostra ni una cosa ni l'altra, i si ho fa, és de manera massa puntual. Tot això no vol dir que no ho intenti. Com gairebé sempre, l'equip de Rodri va sortir al camp de l'Hospitalet amb la idea clara de controlar la possessió de la pilota. És la seva millor arma, tant en atac com en defensa, però, ahir, no li va durar gaire. Tot i que semblava que el rival el deixaria jugar, l'Hospi va anar de menys a més. Els de Martí Cifuentes també hi van voler dir la seva i ho van fer més alt i més clar. Els locals van disposar de les millors ocasions del partit, mentre que els visitants van lamentar no haver estat capaços de tenir-ne. Moltes arribades, però poca concreció. I això que prometien, sobretot quan Gato va entrar sol a dins l'àrea per la banda dreta amb la velocitat que el caracteritza o quan Uri Santos va aprofitar-se de la relliscada del central Aleix Coch per quedar-se davant d'Aulestia. Totes dues jugades eren prou clares per haver inaugurat el marcador abans del primer quart d'hora de joc, però tant l'extrem andalús com el davanter olotí van cometre el mateix error; van fallar l'últim control abans de xutar. Els olotins van trepitjar poc l'àrea de l'Hospi i, a mesura que va avançar el partit, es van anar diluint. Hi va tenir a veure el mal estat d'Alberto Perea. Quan l'extrem manxec hi és, l'Olot intimida; quan no hi és, espanta poc. Ahir va ser titular, però va jugar a mig gas, no li va sortir res i va acabar demanant el canvi al descans per una punxada al soli. Com de costum, Uri es va fer un fart de treballar, i Gato, d'intentar-ho per la seva banda, però no n'hi va haver prou. L'Olot necessitava jugar alguna carta més i, només de començar la segona part, Rodri va apostar per Marcel Serramitja. El jove davanter es va barallar amb els centrals, però tampoc no va trobar porteria. El seu equip estava especialment espès en atac i l'única manera de canviar-ho havia de ser, com la setmana passada, a pilota aturada i amb una dosi important de fortuna. En un córner, Rojas va rematar la centrada, la pilota va tocar en un defensor riberenc, va despistar Aulestia i va acabar entrant entre els tres pals (74'). Només quedava un quart per al final i la trentena d'aficionats de l'Olot que eren a la graderia de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet ja assaborien la primera victòria de la temporada a fora de casa, però, una vegada més, es van quedar amb un pam de nas. L'Hospi també jugava i, les coses són com són, no es mereixia la derrota. Havia fregat el gol amb tres rematades d'Aleix Coch i un xut al travesser de David López, i el va acabar trobant a set minuts del final. El refús d'una bona aturada de Wilfred va anar a parar als peus de Boris Garrós a dins l'àrea i el davanter no va fallar. Va fer pujar un empat a un al marcador que no va deixar ningú content.

L'HOSPITALET 1 OLOT 1

L'HOSPITALET: Aulestia; Dani Fernández, Aleix Coch, Savall, Castell (Collado, 77'); Miki Muñoz (Boris Garrós, 74'), Ton Alcover, Iván Guzmán, David López; Raúl Torres (Xavi Puerto, 58') i Ruibal. OLOT: Wilfred; Blázquez, Jose, Rojas, Luismi; Djak Traoré (Abel Solé, 54'), Hèctor Simon, Sana (Sergio Ortiz, 70'), Gato; Perea (Marcel Serramitja, 46') i Uri. GOLS: 0-1, Rojas (74'); 1-1, Boris Garrós (83'). ÀRBITRE: Caparrós Hernández. T.G.: als locals Dani Fernández, Aleix Coch, Miki i Raúl Torres, i als visitants Sana i Abel. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 500 espectadors a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet.

UNA ALEGRIA CURTA

Entre el gol de Rojas (0-1) i l'empat de l'Hospi van passar només nou minuts de joc

ENCALLATS

Els rivals no fallen i l'Olot es troba només a dos punts de les posicions de descens directe

Dos canvis en l'onze inicial respecte al darrer partit

L'entrenador de l'Olot Antonio Rodríguez, Rodri, va aplicar dos canvis en l'onze inicial respecte al darrer partit que els olotins havien guanyat al municipal contra l'Espanyol B. El tècnic de Sant Feliu de Llobregat va donar entrada a dos futbolistes que durant la setmana van recuperar-se de les seves respectives molèsties físiques que precisament els van apartar de la convocatòria contra el filial blanc-i-blau. Jorge Rojas, el líder de la defensa garrotxina, va entrar per Juanjo Prior, que havia jugat els dos últims partits a l'eix –el primer formant parella amb Vallho i el darrer, amb Jose– i en atac, Alberto Perea va ser la gran novetat en el lloc de Marcel. El manxec va jugar centrat com a segon punta fent parella amb Uri Santos, ahir l'home més avançat. L'entrada de Perea per Marcel Serramitja, que s'havia erigit com el substitut de Diego Sánchez des que aquest es va lesionar en el turmell durant el matx contra el Cornellà al municipal, no va afectar, doncs, Gato, que va continuar com a titular per segon partit consecutiu per la banda dreta.