2a divisió FEF

Premi a l'esforç de la Pobla

2a divisió B. Els de Martín Posse van tirar endavant un partit que se'ls va complicar quan Recio Moreno va expulsar Joaqui amb 1-1 (37')

El vuitè partit seguit sense perdre de la Pobla va tenir un regust d'èpica, no tant pel resultat –encara que el filial del Nàstic va derrotar un rival directe– sinó per la manera com el va aconseguir. L'expulsió de Joaqui no va suposar un impediment perquè els de Martín Posse allarguin la bona ratxa. Nacho, amb un xut creuat, va inaugurar el resultat deu minuts després de començar. Tot i això, el Llevant B tenia més ocasions i domini, amb la qual cosa la resposta no va trigar a arribar en un servei des de dins l'àrea que va batre Nauzet. El partit va donar un tomb inesperat amb la inexplicable segona groga a Joaqui, per perdre temps. El lateral Calavera va aprofitar una assistència de Víctor Garcia per marcar des de la frontal de l'àrea i Gil Muntadas va sentenciar cap al final. Traver va fer reaccionar massa tard als seus.

POBLA M. 3 ATL. LLEVANT 2

POBLA DE MAFUMET: Nauzet; Calavera, Coch, Joaqui, Víctor Garcia; Vadillo, Gabi López (Miravent, 66'), Kike Tortosa, Cristian (Álvaro, 81'), Emaná i Nacho Pérez (Gil Muntadas, 79'). ATLÈTIC LLEVANT: Koke; Zubiri, Jilmar, Cote, Jair, Valiente (Yosu, 72'), Traver, Pepelu, Aquino (Álex Garcia, 55'), Nanclares i Colau (Riera, 55'). GOLS: 1-0 (11') Nacho. 1-1 (27') Nanclares. 2-1 (68') Calavera. 3-1 (84') Gil Muntadas. 3-2 (90') Traver. ÀRBITRE: Recio Moreno. T.G.: Als locals Nauzet, Calavera, Víctor Garcia, Coch, Cristian, Gabi López, Emaná i Miravent; als visitants Valiente, Aquino i Riera. T.V.: al local Joaqui (37') per doble groga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)