2a divisió FEF

L'Olot continua sense guanyar fora de casa 254 dies després

Una xacra. L'última victòria dels garrotxins a domicili va ser al camp del Badalona el 29 de març. Aquest fet ha impedit als olotins iniciar una sèrie positiva de triomfs per escalar posicions

L'Olot va empatar en la darrera jornada al camp de l'Hospitalet (1-1) i continua allargant l'agonia a camp contrari. El conjunt garrotxí encadena onze enfrontaments de lliga sense guanyar com a visitant, i és que el darrer triomf dels olotins a domicili va ser el 29 de març del 2015, a l'estadi del Badalona (0-4). Ja dirigits per Antonio Rodríguez, Rodri, sembla que l'Olot va deixar tota l'efectivitat i la màgia lluny del municipal en aquell matx, en què pràcticament van lligar la permanència en la categoria. Des de llavors, els despropòsits per al conjunt de la Garrotxa fora de casa no han deixat d'acumular-se. Si bé en l'actualitat els de Rodri han puntuat en els tres últims desplaçaments –tres empats, contra l'Olímpic (2-2), la Pobla de Mafumet (2-2) i el darrer contra l'Hospitalet (1-1)–, el fet de no aconseguir els desitjats triomfs els impedeix enllaçar dues victòries en el campionat –amb el tècnic de Sant Feliu de Llobregat a la banqueta només es va aconseguir una vegada, el curs passat– i escalar posicions en la taula per evitar entrar en descens directe o acostar-s'hi en excés –després de l'última jornada, a només dos punts.

El tram de calendari amb quatre desplaçaments en cinc partits ha començat amb un altre empat a domicili. Obligats a fer un pas endavant per aconseguir la victòria, els garrotxins hauran de mostrar la millor versió per intentar-ho de nou al camp del Llosetí, Es Puig.

Badalona-OLOT (j. 31)
0-4
Coro (15'), Robert (29'), Hèctor (39') i David López (83')
Hèrcules-OLOT (j. 33)
2-0
Rafita (9') i Portillo (57')
Alcoià-OLOT (j. 35)
1-0
Francis Ferrón (60')
Reus-OLOT (j. 38)
1-0
Vítor (60')
Vila-real B-OLOT (j. 2)
2-0
Carlos Martínez (30' i 79')
Reus-OLOT (j. 4)
3-0
Edgar (32'), Moyano (77') i Ricardo Vaz (83')
Badalona-OLOT (j. 6)
0-0
Atl. Balears-OLOT (j. 8)
1-1
Jurado (63') / Perea (22')
Huracán-OLOT (j. 10)
3-1
Adrià Granell (70'), Tariq (72') i Aridai (90') / Marcel Serramitja (85')
Olímpic-OLOT (j. 12)
2-2
Samu (2') i Vaquero (37') / Diego Sánchez (41') i Perea (78')
Pobla de Maf.-OLOT (j. 14)
2-2
Calavera (6') i Emaná (68') / Reverter (44') i Perea (60')
L'Hospitalet-OLOT (j. 16)
1-1
Boris Garrós (83') / Rojas (74')

Segon desplaçament consecutiu, ara cap a Lloseta

L'Olot fa 254 dies que no guanya fora de casa i, coses del calendari, diumenge que ve (a les 12 h) afrontarà el segon desplaçament consecutiu al camp del Llosetí, el cuer destacat del grup tercer de la categoria. L'equip de Lloseta, un poble molt a prop d'Inca, va aconseguir un ascens històric l'estiu passat que va estar a punt d'estroncar-se per falta de viabilitat econòmica a l'hora d'afrontar la competició. Una vegada confirmat i acceptat en la categoria, el Llosetí intenta mantenir-se en la lluita per la permanència, un objectiu que sembla complicat a hores d'ara ja que els balears tenen només set punts, estan a dotze de la salvació i, després de setze jornades, encara no han pogut guanyar a casa, un fet que permet a l'Olot ser optimista, però alhora caut per afrontar el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)