1a divisió

El Madrid es queda grogui

1a divisió. El Vila-real dóna un bany de futbol al conjunt de Rafa Benítez, que reacciona amb fúria en la segona meitat, però sense encert per neutralitzar el gol inicial de Roberto Soldado

El Real Madrid es va veure atrapat en una emboscada. Les samarretes grogues es multiplicaven, les blanques perseguien ombres i un gol de Roberto Soldado va posar llum a una primera part de focs d'artifici del Vila-real, suficient per doblegar un Madrid que va despertar amb fúria en la segona meitat, però que per una vegada va pecar d'ineficaç. Els futbolistes de Marcelino s'ho sabien de memòria: pocs espais entre línies i hiperactivitat amb la pilota, línies de passada a dojo i transicions ofensives en bloc. Junts per defensar i per atacar. I el Madrid es va veure enganxat en una teranyina, sense dret a rèplica i ballant al ritme d'un rival tan agressiu com refinat, capaç de trenar jugades a gran velocitat i d'habilitar les desmarcades de dos davanters vertiginosos com Soldado i Cédric Bakambu. El congolès, tota una revelació, va ser un maldecap per a Ramos i Pepe. A l'andalús, que tornava de lesió, el va desarmar amb un túnel només començar, abans d'habilitar Dos Santos, que es va topar amb el pal. I tot seguit, encara en els primers compassos del duel, el mateix Bakambu aprofitava una pèrdua de Modric per servir el gol mastegat a Soldado, que no marcava en la lliga des del 28 d'agost. El canoner valencià va reaparèixer per vacunar l'equip que el va formar futbolísticament, un Madrid que va marxar al descans grogui i que va tornar fet una fúria, disposat a pagar amb la mateixa moneda. I en alguns moments el Vila-real es va veure convivint amb l'abisme, acorralat per un animal ferit, però ahir als jugadors de Benítez els va faltar un ingredient inesperat: l'eficàcia. Per primera vegada en força temps –ja li havia passat contra el Màlaga al Bernabéu–, el Madrid no va tenir instint assassí. Karim Benzema va fallar fins a tres ocasions clares, Alphonse Aréola va interceptar un xut de Gareth Bale, James Rodríguez no va encertar amb els pals i Cristiano Ronaldo va tenir excessives ocasions per frenar una nova caiguda d'un Madrid que semblava recuperat, “millor del que la gent es pensa” havia dit Benítez i que des d'ahir és a cinc punts de la punta del campionat.

VILA-REAL 1 REAL MADRID 0

VILA-REAL: Aréola, Bailly (Rukavina, 84'), Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Bruno, Trigueros, Denis Suárez, Dos Santos, Bakambu i Soldado (Leiva, 83'). REAL MADRID: Keylor Navas, Danilo, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo (Jesé Rodríguez, 88'), Casemiro (Kovacic, 79'), Modric (Isco, 78'), James Rodríguez, Cristiano Ronaldo, Bale i Benzemá. GOLS: 1-0 (8') Soldado. ÀRBITRE: Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Grogues a Bailly, Suárez, Ramos i Marcelo.

FRASES

És difícil explicar el que ens ha passat, però no crec que se'ns hagi escapat mitja lliga
Rafa Benítez
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Hem fet la millor primera part de la temporada i hem tingut una mica de sort en la segona
Marcelino García Toral
ENTRENADOR DEL VILA-REAL

ELS VESTIDORS

Frase
Nom i Cognom
CÀRREC
Per guanyar partits hem de sortir molt més endollats, hem fet una molt mala primera meitat
Pepe
defensa del real madrid
Frase
Nom i Cognom
CÀRREC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)