2a divisió FEF

Reminiscència primaveral

Partit decisiu. El Cornellà i el Lleida recordaran avui el decisiu partit de l'última jornada del curs passat amb una lluita per acabar el 2015 en posicions de promoció d'ascens

Què hauria estat del Cornellà sense l'última victòria l'any passat? El Lleida hauria aconseguit pujar? En el futbol l'encert puntual gira els destins 180 graus. I, si no, que li diguin als dos equips que avui repetiran duel i escenari del que va ser un partit crucial decidit per una diana d'Òscar Muñoz en el minut 87. Els de Jordi Roger es van salvar quan ja sonava el xiulet final en l'últim partit de la temporada passada i van deixar el Lleida sense promoció d'ascens, l'objectiu inicial del gran projecte dels del Segrià.

Sense aquella victòria, el Cornellà no hauria signat l'inici de curs impressionant que el manté quart en la taula classificatòria. I el Lleida torna a topar, en un altre partit molt important, amb el municipal i el conjunt verd, un punt i una posició per darrere, i vol intentar acabar l'any en promoció d'ascens. “Busquem acabar l'any en la zona de privilegi i anar-nos-en de vacances amb un premi que crec que ens mereixem”, diu Jordi Roger, que no tindrà cap baixa. “La plantilla posa el llistó alt. Fa setmanes que ens sentim segurs i difícils de batre. Rebem molt poques ocasions de gol”, admet Imanol Idiakez, que no pot disposar de Fuster per sanció.

Torna a la realitat

El líder, d'altra banda, no pot afluixar per l'exigència del Vila-real B, que ahir va guanyar a la Pobla. Els de Natxo González, que en anteriors jornades ha avisat que l'equip només està fent el mínim per guanyar, han de canviar el xip després dels dos partits de copa i han de baixar a la gespa artificial de la Murta per jugar contra un equip en descens, l'Olímpic de Xàtiva. També s'ha de desplaçar al camp d'un equip en descens el Sabadell, que vol deixar tocat el Mestalla per començar a mirar la promoció d'ascens. “L'equip està fenomenal. Només necessitem un bon resultat a domicili”, diu Miguel Álvarez.

SABADELL
Alineació:
Craviotto; Pastells, Lucas Viale, Alcañiz, Valentín; Yeray, Adri Díaz; Roigé, Pirulo, Marc Fernández; i Bruno Vinicius.
Baixes:
Agustín Fernández, De Val, Osado i Juanjo Ciércoles (lesió).
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos; Pere, Lucas Gafarot, Borja, Uche, David García, Sergi Gómez, Pep Caballé, Enric, Xemi i Masqué.
Baixes:
Cap.
LLEIDA
Alineació:
Crespo, Òscar Rubio, Bosch, Toño Vázquez, Arnau Tobella, Ekhi, Albístegui, Vega, Colinas, Urko Arroyo i Diego Suárez.
Baixes:
Fuster (sanció).
ESPANYOL B
Alineació:
Andrés, Marc Navarro, Lluís López, Antonio Cristian, Aarón, Iago, Robert Simón, Roca, Rufo, Dalmau i Entrena.
Baixes:
Cristian Galas, Aarón (sancionats) i Russo (lesionat).
L'HOSPITALET
Alineació:
Aulestia, Òscar Sierra, Castell, Aleix, Savall, Miki Muñoz, Raúl Torres, Guzmán, David López, Puerto i Ruibal.
Baixes:
Ton Alcover i Dani Fernández, Marc Vales i Agus Giaquinto (lesió).
OLOT
Alineació:
Wilfred, Blázquez, Jose, Rojas, Luismi, Djak, Héctor Simón, Gato, Perea, Sana i Uri.
Baixa:
Sergio Ortiz (lesionat).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)