2a divisió FEF

Un bon punt per al líder

Obstacles. El Reus se sobreposa a la ressaca del Calderón i l'expulsió de Fernando (40') i obté un empat que li permet tancar l'any primer

El Reus va haver de lluitar contra diversos obstacles ahir a Xàtiva, però va acabar aconseguint un empat que li permet tancar l'any en la primera posició. Si el partit de dijous al Calderón ja era una dificultat afegida –molts equips de segona B solen pagar la ressaca de l'eliminatòria de setzens de la copa–, l'expulsió de Fernando en el minut 40, just després del 0-1 de Fran Carbia, li posava encara més difícils les coses. L'Olímpic va pressionar de valent en la segona meitat i va tenir ocasions, de les quals en va transformar una. El Reus va començar el partit dominant, però sense excessives ocasions. El gol de Fran Carbia va arribar en un córner llançat per Vítor i pentinat per Dinis. En la segona meitat, ja amb deu, el Reus es va encomanar a Edgar Badia, que va salvar dos gols però que no va poder fer res en la rematada de Luismi Loro. En els últims minuts, el local Pepín també va ser expulsat.

OLÍMPIC 1 REUS 1

OLÍMPIC DE XÀTIVA: Diego, Alexis, Arthur, Pepín, Mendoza, Polaco, Vaquero, Rifaterra (Rulo, 46'), Samu (Dani Gómez, 85'), Navarro i Luismi Loro (Berna, 88'). REUS: Edgar Badia, Alberto Benito, Dinis, Moyano, Ángel, Rafa García, Ramon Folch, Fran Carbia (Álex Colorado, 73'), David Haro, Vítor (Ricardo Vaz, 79') i Fernando. GOLS: 0-1 (40') Fran Carbia. 1-1 (60') Luismi Loro. ÀRBITRE: Lixandru. T.G.: Als locals Mendoza, Rulo i Berna, i als visitants Vítor, Rafa García i David Haro. T.V.: Dues grogues al local Pepín (87') i al visitant Fernando (40').