2a divisió FEF

Expulsats per no pagar els arbitratges

2a divisió B. La FEF notifica l'eliminació de l'Huracán que, tot i el dret a recurs, ja no viatjarà aquest diumenge a Sabadell

La federació va notificar ahir que l'Huracán de València queda exclòs i eliminat de la competició per no pagar els arbitratges. El reglament determina que quan no es paguen els arbitratges per quarta vegada en una temporada, l'equip queda automàticament exclòs de la competició.

L'equip blanc-i-vermell, però, té dret a un recurs i, segons fonts consultades, l'entitat vol recórrer i viatjar a Sabadell diumenge, un fet impensable a causa del buit de poder que hi ha a l'entitat ara mateix. “No ho crec”, va dir ahir el davanter David Cubillas: “Els jugadors ens entrenarem demà [per avui] i ens acomiadarem. No tenim intenció de viatjar a Sabadell”, va afegir: “El problema és que a nosaltres ningú del club ens ha dit que estem exclosos. Ho hem sabut pels mitjans de comunicació”. “A més, si viatgem, no sé si podrem jugar perquè molts jugadors ja teníem pensat no anar-hi en vista que podrem fitxar per altres equips. Per tant, no sé si hauríem estat suficients”, va concloure el davanter, que, com els seus companys, només ha rebut mitja mensualitat en tot el curs.

La taula no es mou

L'article 77 del codi disciplinari diu que en cas que un equip sigui exclòs de la competició en les circumstàncies que ho ha fet l'Huracán, els resultats fins ara seran respectats; i a partir de la seva exclusió tots els partits acabaran en derrota per la mitjana de gols encaixats fins ara (1). El descens estarà format per l'Huracán més els tres últims equips mentre que el quart per la cua farà la promoció de descens.

Ningú del club ens ha dit que estem exclosos. Ho hem sabut pels mitjans de comunicació
David Cubillas
DAVANTER DE L'HURACÁN
Nosaltres ens entrenarem demà [per avui] i ens acomiadarem. No tenim intenció de viatjar diumenge a Sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)