2a divisió FEF

Un avís seriós per a l'Hospi

Clatellada al Collao. El conjunt riberenc, tou en defensa i sense actitud, cau al camp d'un Alcoià més intens i efectiu

La plantilla de l'Hospitalet va rebre ahir un doble toc d'atenció. El primer, de l'Alcoià, que va imposar-se sobre la gespa sense haver d'esforçar-se gaire, i el segon, del tècnic, Martí Cifuentes, que davant els mitjans va deixar clar que no estava gens content amb la resposta dels seus pupils. El 2016, doncs, comença amb un avís. O les coses canvien o l'afició riberenca patirà aquest any. Un penal clar i infantil de Miki Muñoz sobre Rubén Ramos, que Yacine no va desaprofitar (4'), va ser l'inici d'una tarda nefasta. Després de l'1-0 els riberencs no van desaparèixer del partit, i Carreras va estar a punt d'empatar, però aquesta acció va ser un miratge, ja que l'Alcoià va ampliar la diferència poc abans del descans amb un gol de Rubén Navarro després d'una acció col·lectiva llarguíssima, que va deixar palesa la manca de tensió defensiva visitant. La sentència local arribaria en el segon temps (54'), amb un cop de cap de Yacine que va sorprendre Aulestia. Després, l'Hospi no va estar a l'altura i ni tan sols va fer pessigolles als de casa.

L'HOSPITALET 0 ALCOIÀ 3

ALCOIÀ: Marc Martínez, Mode, Navarro, Mongil, Mario Fuentes, Fran Miranda, Julio de Dios (Javi Rubio, 75'), Borja Sánchez, Alfaro, Rubén Ramos (Carles Salvador, 91') i Yacine (Devesa, 85'). L'HOSPITALET: Aulestia, Óscar Sierra, Castell, Aleix, Savall, Miki Muñoz, Javi Pérez, Guzmán, Carreras (David López, 60'), Raúl Torres i Collado (Boris, 60'). GOLS: 1-0 (4') Yacine, de penal. 2-0 (42') Navarro. 3-0 (54') Yacine. ÀRBITRE: Monter Solans. T.G.: Als locals Mario Fuentes i Borja Sánchez; i als visitants Castell, Javi Pérez, Ton Alcover, Aulestia i Sierra. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 1.300 espectadors.

ELS VESTIDORS

Espero molt més del grup, vist el que s'ha vist, cal moure peça i demanar responsabilitats
Martí Cifuentes
ENTRENADOR DE L'HOSPITALET
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)