1a divisió

Només el Vila-real al cap

1a divisió. Diego Pablo Simeone prioritza el partit contra el conjunt groguet, tot i tenir el PSV Eindhoven i el derbi madrileny a l'horitzó

Res farà alterar mai el discurs d'El Cholo Simeone. Dia a dia, partit a partit. “No vario les meves formes, tinc una idea del que vull. Potser em puc equivocar, però jugarem cada partit pensant en la importància que té cada partit que ens toca. No hi ha res més important que el següent partit”, va explicar el preparador argentí, que donarà absoluta prioritat al partit que avui l'Atlético juga al Vicente Calderón contra el Vila-real, sense pensar en el matx de Champions League que dimecres jugarà al feu del PSV Eindhoven i en el derbi de dissabte contra el Real Madrid.

Simeone, que va lloar un submarí groc que ocupa el quart lloc, no podrà disposar de Ferreira Carrasco, lesionat, i no va donar pistes sobre qui en pot ser el substitut. Qui s'espera que segueixi jugant és Fernando Torres, que encadena dos partits marcant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)