3a divisió FEF

El Terrassa s'aplana el camí

Duel directe. Victòria per la mínima dels de Toni Rodríguez per sortir de la zona baixa contra un Granollers amb pocs arguments

El Terrassa va fer una passa de gegant per a la salvació i per no veure's amenaçat pels descensos compensats amb la victòria contra un rival directe en la zona compromesa de la taula. El conjunt de Toni Rodríguez en va fer prou amb un bon primer temps en què es va avançar amb un gol de Grasa, en un partit amb molta tensió. El Granollers va tenir opcions fins al final perquè el Terrassa tampoc va ser capaç de matar el partit. L'equip d'Antonio Hidalgo tampoc va mostrar elements ofensius per espantar Manu Martín, que amb prou feines va intervenir en un parell d'ocasions durant el partit. I això que els visitants van intentar tenir la pilota, però es va acabar imposant la qualitat del mig del camp local. En una acció en què Merchán i Boniquet la remenaven, Grasa va ser oportunista i va fer el primer. El joc va transcórrer al mig del camp, sense gaires ocasions, fins que en l'afegit Àlex Gil va tenir l'ocasió d'empatar amb una xilena que va sortir desviada.

TERRASSA1
GRANOLLERS0

TERRASSA: Manu Martín; Samu, Jou, Borges, Javi González; Burgos (Adri Gimeno, 84'), Merchán; Isaac Maldonado (De la Torre, 70'), Boniquet (Güell, 88'), Óscar; i Joan Grasa. GRANOLLERS: Ortega; Aitor Torres, Durán, Eloi, Valls (Font, 55'); Ramón Suárez, Héctor, Riki; Bilbao (Bauli, 71'), Cano i Ferran Vila (Alex Gil, 61'). GOLS: 1-0 (27') Joan Grasa. ÀRBITRE: Albelda Bárcena. T.G.: als locals Manu Martín, Maldonado i Ángel; als visitants Durán, Valls, Font, Ramón Suarez. PÚBLIC: Uns 600 espectadors a l'Olímpic de Terrassa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)