El Gavà certifica la segona posició en un partit plàcid

Inici decisiu. El gol de Raíllo encarrila una victòria segellada per Boris en la part final

SABADELL B0
GAVÀ2

GAVÀ: Sergi Aguilar, Cazorla, Roger Escoruela, Eric Pujol, Jaime Hernández, Nico Kata, David Jiménez (Joel, 67'), Iu, Raillo (Dani Iglesias, 77'), Boris, Fortià (Cano, 26'). SABADELL B: Sergio Fernández, Diego, Guillem, Estellés, Alex Alba (Salinas, 77'), Josep, Ñito, Ferreira (Marc Martí, 84'), Civil, Antonio (Pau Mañé, 46'), Español. GOLS: 1-0 (2') Raíllo. 2-0 (81') Boris. ÀRBITRE: Montoro Carrillo. T.G.: els locals Cazorla, Jaime Hernández i Nico Kata, i els visitants Estellés, Alba i Ferreira. COMENTARI: Tot i que va haver d'esperar a la tarda, el Gavà va segellar la segona posició en un partit que va encarrilar des de l'inici amb el gol de Raíllo i que va sentenciar amb una diana final de Boris Garrós. El Sabadell B no s'hi jugava res i va decidir fer un onze de jugadors menys habituals, igual que el Gavà, que va reservar el seu porter i el jugador de camp que havia jugat més minuts, Àlex Pla. Així, el partit el va marcar el matiner gol de Raíllo avançant-se a una acció per la banda de David Jiménez. Els blaugrana van tenir el control del partit fins que el Sabadell es va estirar a la recerca de l'empat amb algunes oportunitats, la més interessant una falta servida per Estellés. Tot i això, els gavanencs van continuar dominant el matx fins que Boris, amb una rematada de cap a deu minuts del final, va segellar la victòria del conjunt blaugrana.