3a divisió FEF

Només ha de reblar el clau

El Vilafranca ho té a tocar. Amb una victòria al camp del Cerdanyola, el degà penedesenc es classificarà per a la promoció d'ascens per primera vegada en la seva història

A Nou Barris no van caure gaire bé les celebracions i la invasió de camp que hi va haver al municipal de Vilafranca el passat diumenge en la victòria dels locals contra la Muntanyesa. Si bé és cert que el degà penedesenc va deixar molt encarrilada la seva presència a la promoció d'ascens a segona B en un partit qualificat com a final, tenen raó els d'Escudero quan van dir que “això no ha acabat”. El Vilafranca encara ha de tancar en l'última jornada la gran fita que va avançar la setmana passada, mentre la Muntanyesa espera la patinada amb el ganivet entre les dents.

Per no haver de mirar-se què passa a Nou Barris, el Vilafranca necessita la victòria contra el Cerdanyola a les Fontetes. Si empata, en canvi, haurà d'esperar que la Munta no guanyi perquè el goal average general és favorable al conjunt barceloní. “Serà inevitable que mirem què passa a Cerdanyola però nosaltres ens hem de centrar a fer la nostra feina”, deia el tècnic de la Muntanyesa, Antonio Escudero, que reconeix que ho té molt complicat. Els barcelonins tenen les baixes d'Escabrós, per lesió, i de Pere Segarra i Alberto García, dos centrals. El Vilafranca, en canvi, només tindrà la baixa habitual de Fermí.

No està tot decidit

Amb la primera i la segona posició ja adjudicades al Prat i al Gavà, en la part alta encara queda per decidir qui serà el tercer i el quart classificat. L'Europa pot ser tercer amb la tranquil·litat d'haver entrat an la promoció d'ascens. Per ser-ho, necessita un empat contra el Granollers, que s'està jugant la vida en la part baixa de la taula classificatòria. L'entrenador Albert Poch no podrà disposar de Javi Iglesias i David López, que estan lesionats. I segurament el tècnic reservarà Uri González, Àlex Fernández i Fran Bea, que estan apercebuts de sanció.

Tota la jornada unificada menys un partit

Tot i que gairebé està tot el peix venut a la tercera divisió, els descensos compensats han provocat que tota la jornada sigui en jornada unificada menys el partit que es va jugar ahir: el Morell-Ascó. La federació va ordenar que la resta de la jornada d'avui s'ha de jugar a les 12.30 h per unificar-la amb l'horari televisiu de La Xarxa, que emetrà el Cerdanyola-Vilafranca. Dels nou partits d'avui, només el Sant Andreu-Gavà i el Sabadell B-Masnou no serviran per a res a efectes classificatoris. El partit del filial arlequinat es disputarà a la Nova Creu Alta.

Tothom vol sumar per si de cas

Ningú vol ser dissetè classificat. Els descensos compensats procedents de la segona B fan que encara hi hagi sis equips involucrats en aquesta lluita: el Terrassa, el Peralada, el Manlleu, el Palamós, el Santfeliuenc i el Granollers. Amb el descens directe ja tancat, encara poden baixar tres equips més depenent de si l'Olot, la Pobla i l'Hospi cauen des de la segona B. Aquests tres equips, que correspondrien a les posicions 15, 16 i 17, encara podrien salvar-se depenent de la quantitat d'ascensos de tercera a la categoria de bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)