3a divisió FEF

La il·lusió per bandera

3a divisió. El Figueres presenta Chicho com a nou tècnic per a la temporada 2016/17. Els figuerencs agraeixen la feina feta a Eduardo Vílchez, un punt de partida del proper projecte

El Figueres va presentar Narcís, Chicho, Pèlach com a nou entrenador de cara a la temporada 2016/17. El ja exjugador agafa les regnes del primer equip per substituir Eduardo Vílchez, tècnic de la Unió des de l'octubre del 2014 fins al diumenge passat. El president de l'entitat de l'Alt Empordà va encetar els parlaments agraint al vallesà la feina feta en la seva etapa al club: “Vílchez ha fet una gran tasca al Figueres. La seva feina és un bon punt de partida i estem molt agraïts, no tenim res a criticar”, deia José Antoni Revilla, el màxim mandatari del club unionista.

Chicho, exultant i content per l'oportunitat que li ofereix l'entitat, també va valorar la feina d'Edu Vílchez, admetia que amb la seva contractació la Unió assegurava la continuïtat d'una idea i un estil de joc: “Sempre és un plaer treballar amb l'Edu. La meva idea de joc té molt a veure amb la seva, ja que he rebut la seva influència i sempre m'ha ensenyat. Quan li vaig comentar que em volien contractar, la seva reacció va ser positiva i estic segur que ell és la persona que es deu sentir més orgullosa que avui estigui assegut aquí, presentant-me com a tècnic del Figueres”, analitzava Chicho, que firma per un curs i seguirà amb la majoria del cos tècnic que enguany ha treballat al club: “No volem tocar gaires coses. Estem contents amb la feina que han fet i no ho volem canviar”, afegia el ja exfutbolista. I és que, diumenge, al camp de la Muntanyesa, Chicho va disputar el seu últim partit: “Tindré feina, i compaginar el fet de jugar i dirigir l'equip no és viable. Haver de deixar el futbol ha estat el que més m'ha costat a l'hora d'acceptar la proposta, però des dels 18 anys que tinc clar que vull entrenar i no jugar a futbol fins passats els 30 anys”, sentenciava Chicho.

Ambició adaptada

La sortida d'Edu Vílchez i l'entrada de Chicho Pèlach a la banqueta del Figueres és el primer moviment que denota una pèrdua de potencial econòmic al club blanc-i-blau. No per això la il·lusió i l'ambició desapareixeran, ja que la direcció tècnica no espera fer una gran revolució al bloc i apostarà per mantenir les peces que pugui, juntament amb la injecció de jugadors del juvenil, els quals han firmat un bon curs precisament amb Chicho com a tècnic –van aconseguir l'ascens a lliga estatal–: “Hem de parlar amb molts components de la plantilla i veurem què fem. Fitxar Chicho no ha estat una decisió econòmica, tot i que és cert que perdrem potencial en aquest aspecte. Amb el nou tècnic volem encendre una espurna, rejovenir tot el club”, comentava el director tècnic del Figueres, Adam Fontes.

ELS PROTAGONISTES

Agraïm la feina feta per Edu Vílchez. Segur que serà un bon punt de partida del nou projecte
José Antonio Revilla
president del figueres
Fitxar Chicho no ha estat una decisió econòmica. Busquem aquella espurna, rejovenir tot el club
Adam Fontes
director esportiu del figueres
Segur que l'Edu Vílchez és un dels que sent més orgull de veure'm com a tècnic de la Unió
Narcís, ‘Chicho', Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)