Nàstic

futbol

Segona divisió A

Lopo espera per Marí

Ball de centrals. La incorporació del veterà central a les files del Nàstic continua encallada perquè el valencià encara no ha signat pel Girona. L'operació de Marí es faria a través del City

El Nàstic està pendent que es faci efectiva la sortida de Pablo Marí per incorporar el central que l'ha de substituir, Albert Lopo. El barceloní fa una setmana que s'entrena amb el conjunt grana, que en un principi el tenia de prova, però el jugador ha convençut el cos tècnic. De fet, s'esperava que Lopo signés durant el dia d'ahir però, com que la seva incorporació està supeditada al traspàs de Pablo Marí, finalment el jugador haurà de continuar esperant.

I és que el Girona ja sap la fórmula que permetrà que Pablo Marí pertanyi a la seva plantilla. En una operació que seria impossible en solitari, el club blanc-i-vermell es tornarà a beneficiar de la col·laboració del Manchester City per lligar l'arribada d'un dels centrals més prometedors de la categoria. El Nàstic està a punt d'arribar a un acord amb els citizens per establir una quantitat econòmica en concepte de traspàs que permeti així als anglesos disposar dels serveis del futbolista, que serà cedit posteriorment per les dues pròximes temporades al Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)