Internacional

El Vila-real ha de remuntar per tornar a Europa

Champions League. El conjunt d'Escribà necessita capgirar l'1-2 de l'anada per tornar a la màxima competició continental cinc anys després

Encara minvat per les nombroses i importants baixes que arrossega, el Vila-real es juga aquest vespre (20.45 h) al Louis II bona part de la temporada. Després de l'1-2 de l'anada, el conjunt de Fran Escribà, que no podrà comptar amb Bakambu, Dos Santos, Txèritxev i Soldado, a més del dubte del capità, Bruno Soriano, necessita guanyar com a mínim per dos gols de diferència si vol ser en la propera edició de la màxima competició continental cinc anys després de la seva última participació. “Tenim cansament acumulat i pocs jugadors disponibles, però això no serà un problema per a nosaltres. Estem sobradament preparats i convençuts que podem capgirar la situació”, va explicar el tècnic valencià, confiat que l'equip serà capaç de fer un partit perfecte a la rereguarda. “És vital no cometre errades en defensa. Si som capaços de minimitzar els nostres errors i optimitzar la definició, tindrem molt de guanyat per classificar-nos”, va explicar Escribà. Noranta minuts a tot o res.

Champions
‘Play-off' (tornada)
Roma - Porto
20.45 h (beIN)
Hapoel Be'er Sheva - Celtic
20.45 h (beIN)
Legia - Dundalk
20.45 h (beIN)
Mònaco - Vila-real
20.45 h (TV3)
Plzen - Ludogorets
20.45 h (beIN)
Apoel - Copenhague
Demà, 20.45 h (beIN)
Rostov - Ajax
Demà, 20.45 h (beIN)
M. City - S. Bucarest
Demà, 20.45 h (beIN)
M'gladbach- Y. Boys
Demà, 20.45 h (beIN)
Salzburg - D. Zagreb
Demà, 20.45 h (beIN)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)