3a divisió FEF

Es mantenen les ratxes

Igualtat. El Figueres i la Jonquera empaten en el primer duel entre els dos equips a tercera. Els de Chicho continuen sense guanyar (tres empats) i els fronterers, sense perdre (una victòria i dos empats)

El Figueres i la Jonquera es van repartir els punts en el primer derbi entre els dos equips a tercera divisió. L'empat a un gol manté les ratxes de tots dos, amb els figuerencs que segueixen sense conèixer la victòria (tres empats en tres jornades) i els fronterers que encara no han perdut en la seva estrena en la categoria (una victòria i dos empats). El guió de la primera part va ser l'esperat. El Figueres va portar el pes contra un rival que es va defensar amb molt ordre. Els primers quinze minuts van transcórrer sense ocasions i les accions de perill es van limitar a un xut desviat de Javi Revert (10') i a una rematada fluixa de Bena que va aturar Gallego (14'). El domini dels locals es va començar a traduir en arribades a la porteria de Toni Montero, tant per les bandes (amb Ferron per la dreta i Ritxi per l'esquerra) com pel centre (amb Revert buscant Moha). Després d'una acció personal de Maik Molist per la dreta, Moha va xutar al cos d'un defensa des de la frontal (18'); Montero va tallar la passada de la mort de Ritxi cap a Revert (22'), i Ferron va tenir molt a prop el primer gol amb un xut potent des del vèrtex dret de l'àrea que va sortir fora per molt poc (26'). L'embranzida del Figueres va anar perdent intensitat i les seves accions ofensives van topar amb una defensa ben posicionada que va evitar en dues ocasions que Ritxi xutés amb comoditat (35' i 38'). La Jonquera, ben situada, es va defensar amb ordre i va intentar sorprendre Gallego amb una rematada de cap de Pons en el servei d'un córner (30') i amb una passada en profunditat des de la dreta cap a Pons que el porter de la Unió va tallar just a la frontal (41'). Els jonquerencs van sortir després de la represa amb més ambició, i Fran Pérez va estar a punt de trencar el 0-0 amb un xut molt potent que Gallego va rebutjar (51'). Només dos minuts més tard, una errada de Ritxi en una passada la va aprofitar Pons per sortir al contraatac i fer l'1-0 amb un xut ajustat per baix (53'). Els locals van acusar el cop anímic, però la incorporació de Torque i Casanova va fer reaccionar el Figueres, que va empatar gràcies a l'encert del primer per enviar al fons de la xarxa una pilota que Moha no havia pogut aprofitar (64'). El partit es va obrir amb l'1-1 i els dos equips van tenir ocasions. La Jonquera va tenir el gol a prop amb un xut de Pons (68') i una rematada de cap de Coro en el servei d'un córner que Gallego va refusar (88'). El Figueres ho va intentar mitjançant Moha (74'), Ferron (77') i Molist (85'), però finalment el resultat ja no va variar més.

FIGUERES1 LA JONQUERA1

FIGUERES: Gallego, Quimo, Masó, Sergi Romero, Cunill, Ferran, Ferron, Maik Molist, Moha (Pedro del Campo, 78'), Javi Revert (Casanova, 63') i Ritxi (Torque, 57'). LA JONQUERA: Montero, Bonmatí (Pujol, 77'), Bena, Sergi Murga, Botxi, Mamau, Pons (Sergi Moreno, 75'), Brice (Fran Pérez, 28'), Coro, Tidiane i Òscar Molina.. GOLS: 0-1 (53') Pons. 1-1 (64') Torque. ÀRBITRE: Garcia Rosel. T.G.: al local Torque; i als visitants Botxi, Coro i Mamau. T.V.: per doble amonestació, al local Ferron (93'). PÚBLIC: 800 espectadors a l'estadi municipal de Vilatenim.
És una llàstima no haver mantingut el 0-1, però el punt ens deixa una sensació molt positiva
Àxel Vizuete
entrenador de la jonquera
Hem fet el que estava previst, però ens ha faltat velocitat en els últims metres. No estic descontent
Narcís, ‘Chicho', Pelach
entrenador del figueres

Tercer partit i tercer company per a Javi Revert

Una de les mostres que el Figueres encara no havia encertat la tecla és els onzes titulars que ha presentat Chicho fins ara, amb canvis en cada partit respecte a l'anterior. On més ha variat el tècnic ha estat en atac, ja que en els tres partits que s'han disputat fins ara, Chicho ha apostat per tres parelles diferents de davanters. L'únic que ha estat present en tots els onzes és Javi Revert, mentre que el seu company és qui ha anat canviant. En la primera jornada, Bonaventura va ser el titular i va jugar els noranta minuts, en la segona l'escollit va ser Casanova, mentre que ahir el company de Revert va ser Moha, que fins ara sempre havia jugat en el tram final com a revulsiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)