3a divisió FEF

Demostren qui mana

Derbi per al Peralada. Victòria merescuda i contundent del líder invicte sobre un Figueres que no va poder oposar resistència i que continua sense conèixer el triomf després de quatre jornades

El Peralada va demostrar ahir que no ocupa el lideratge en solitari de tercera divisió per casualitat i va golejar un Figueres que no va poder oposar resistència i que, a més, va jugar tot el segon temps en inferioritat per l'expulsió de Moha abans del descans. El triomf consolida el primer lloc dels d'Arnau Sala i deixa la Unió en una situació delicada amb 3 punts de 12 possibles. El Peralada va demostrar la seva condició de líder en solitari amb un inici de partit fulgurant que li va permetre avançar-se en el marcador gràcies a l'encert de Coro, que va aprofitar una excel·lent assistència entre línies de Keita per batre Gallego amb un xut per baix (9'). Els mateixos jugadors havien protagonitzat només tres minuts abans la primera ocasió del partit, amb una passada en profunditat de Coro que Keita va enviar a fora amb una rematada molt desviada. Al Figueres li va costar entrar en el partit i no es va acostar amb perill a la porteria de Gianni fins al 18', amb un xut des de la frontal de Javi Revert que la defensa va desviar a córner. En el servei de cantonada la pilota va acabar al fons de la xarxa, però l'àrbitre no va concedir el gol i va assenyalar fora de joc. A poc a poc, el joc es va equilibrar, però les ocasions només arribaven pel costat dels locals. Keita va provar de sorprendre Xavi Gallego amb un xut que va passar ajustat al pal (22') i David Serrano no va poder aprofitar una passada de Pau Ribas i la seva rematada va marxar fora per molt poc (38'). El partit es va posar de cara per al Peralada a la recta final del primer temps. Pablo Carbonell va encarrilar el triomf del líder al 43' amb el 2-0, després de rebre una assistència de Javi Sánchez. Poc abans del descans, el Figueres va quedar en inferioritat numèrica per l'expulsió amb vermella directa de Moha per agressió (45'), i gairebé a continuació Keita va perdonar el tercer en una acció molt ràpida.
Mantenen el setge
La segona meitat va començar amb domini clar del Peralada, que va tenir molt a prop la sentència en els peus de Keita, amb una rematada d'esperó ajustada al pal (58') i un potent xut que Gallego va desviar al travesser (64') i de Serrano (58'). El Figueres va reaccionar i va buscar el gol de l'honor amb un xut de Bonaventura des de l'interior de l'àrea (67') i un altre de Ritxi des de la frontal (69'), però la reacció va ser un miratge. El líder va recuperar el control del partit i va ampliar l'avantatge mitjançant un gol de Serrano (79') i un altre del davanter centre Draman Konaré (83').

PERALADA4 FIGUERES0

PERALADA: Gianni, Pau (Chele, 80'), Estellés, Vallho, Pablo Carbonell, Javi Sánchez, Víctor Alonso (Marc Carbó, 74'), Traoré, Serrano, Coro i Keita (Konaré, 65'). FIGUERES: Gallego, Varese (Ian Vila, 56'), Venzal, Sergi Romero, Masó, Torque (Pep, 80'), Maik Molist, Ritxi, Moha, Javi Revert i Casanova (Bonaventura, 63'). GOLS: 1-0 (9') Coro. 2-0 (43') Pablo Carbonell. 3-0 (79') Serrano. 4-0 (83') Konaré. ÀRBITRE: Brull Acerete. T.G.: Als locals Víctor Alonso, Djak Traoré i Marc Carbó; als visitants Masó, Ian Vila i Bonaventura. T.V.: Directa al visitant Moha (45'). PÚBLIC: Uns 800 espectadors al municipal de Peralada.
L'equip ha fet quatre grans partits. No es pot començar una temporada millor. Estem contents
Arnau Sala
entrenador del peralada
El rival ha estat superior i ho hem d'acceptar. Felicitem el Peralada, que té un autèntic equipàs i li desitgem tota la sort del món
Sempre tens alguna possibilitat, però si en certes jugades l'equip no està al nivell competitiu...
Narcís ‘Chicho' Pelach
entrenador del figueres
Hem tingut el partit controlat, amb moltes ocasions de gol, i hem sabut córrer a l'esquena de la defensa del Figueres

Dinàmiques que no canvien

Si bé el derbi entre el Peralada enfrontava equips amb dues dinàmiques oposades, després del matx, les ratxes dels dos conjunts es van accentuar encara més. Gràcies a la victòria, l'equip dirigit per Arnau Sala encara no ha perdut cap punt i continua líder en solitari del grup cinquè de la categoria. Els verd-i-blancs sumen els dotze punts possibles després de quatre jornades disputades i milloren l'inici del curs 2014/15 en què van iniciar el campionat amb tres victòries consecutives –a l'horitzó hi ha el començament de la campanya 2013/14, encara a primera catalana, amb sis triomfs en les primeres sis jornades–. Pels figuerencs, la derrota impedeix als jugadors dirigits per Chicho Pelach estrenar la casella de victòries i, després de tres empats en els primers tres partits, sí que estrenen la de les derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)