Territorial

Derrota immerescuda

Divisió d'honor juvenil. El Girona juga tota la segona part amb un jugador més, però cau al camp del Cornellà per un gol de penal de Carles. Els d'Àlex Marsal tenen més i millors ocasions

El Girona, que s'estrenava ahir a domicili aquesta temporada, va tornar del camp del Cornellà amb les mans buides i amb unes sensacions molt amargues, ja que els gironins van fer mèrits per endur-se com a mínim un punt d'un partit en què van jugar pràcticament tota la segona meitat amb un jugador més. La falta d'encert de cara porteria i un penal absurd comès en una jugada aïllada va ser el que va acabar condemnant els d'Àlex Marsal. En la primera part, el partit no va tenir un dominador clar, tot i que el Girona va cedir la iniciativa al conjunt local. D'ocasions, n'hi va haver poques, i les més clares van arribar de cop en el minut 22. El Girona va estar a punt de marcar en un córner, i en el contraatac posterior va ser Alberto qui va haver d'evitar en una acció d'un contra un el gol del Cornellà. També després d'una acció de córner, Roger Cunill hauria pogut marcar de cap just abans del descans, però la seva rematada va sortir per sobre el travesser. El guió del partit va canviar del tot a l'inici de la segona part. Guille va ser expulsat per veure la segona groga en el 50, i el Girona ho va aprofitar per fer un pas endavant. Quan ho tenia tot a favor, però, Damià va cometre un penal sobre Jaume en una jugada aïllada, i Carles no va perdonar, situant l'1-0 en el resultat (59'). El gol va esperar el Girona, que, poc després, en el 63, va tenir una claríssima ocasió amb una volea de Damià que va desviar Ramon i va acabar picant al pal. En l'última mitja hora, el domini del Girona va ser total, però la defensa del Cornellà es va mantenir molt sòlida i no va concedir gaires ocasions al Girona. Tot i això, els d'Àlex Marsal, sobretot entrant per banda, van aconseguir generar perill en diverses ocasions, però no va tenir l'encert necessari per acabar empatant el partit.

CORNELLÀ1 GIRONA0

CORNELLÀ: Ramon, Sierra, Guille, Carles, Ricard, Moreno, Jaume, Carlos Muñoz, Álvaro (Kike, 55'), Aks (Roger, 55') i Serra (Joel Marín, 62' [Fran, 88']). GIRONA: Alberto, Guillem, Caste, Roger, Damià, Pol, Ignasi, Àlex (Èric Torres, 56'), Alejandro (Crespo, 60'), Sergi (Aleix, 68') i Carles (Llorenç Llanesca, 60'). GOLS: 1-0 (59') Carles, de penal. ÀRBITRE: Carrero Romera. T.G.: als locals Guille i Kike. T.V.: per doble amonestació al local Guille (50').