Territorial

El Lloret segueix en ratxa

1a catalana. Els d'Edu Urdiales superen el Ripollet (4-2) en l'estrena com a locals en una gran demostració ofensiva de l'equip selvatà

LLORET4 RIPOLLET2

LLORET: Tuscà, Aparicio, Raúl Calvo, Poderoso, Puntí, Majó, Riky (Romero, 56'), Bader (Juanpi, 79'), Carlos (Portavella, 67'), Adrián Expósito (Enchi, 79') i Roger Mora (Narcís, 45'). RIPOLLET: Rangel, Poño (Jordi, 86'), Cristian, Josue, Edgar, Roger, Vicente (Domínguez, 72'), Héctor, Lars (Moha, 46'), Mario (Barry, 46') i Chema. GOLS: 1-0 (7') Carlos. 1-1 (35') Chema. 2-1 (62') Expósito. 3-1 (70') Expósito. 4-1 (83') Juanpi. 4-2 (92') Barry. ÀRBITRE: Salinas Ureña. T.G.: als locals Bader i Poderoso; i als visitants Poño, Lars, Josue, Héctor, Roger i Barry. PÚBLIC: Uns 200 espectadors. COMENTARI: El Lloret continua comptant els partits per victòries i en espera dels resultats d'avui és líder. Ahir, contra el Ripollet, els d'Edu Urdiales van ser capaços de guanyar el partit després d'una gran segona part. En la primera el matx va ser igualat. Carlos va avançar ben aviat els selvatans rematant des de segona línia, però el Ripollet va créixer a poc a poc i va empatar amb un gol de Chema després d'un servei de banda. En la represa el Lloret va ser molt superior i Expósito va traduir el domini en el 3-1 amb dos grans gols de cap en menys de deu minuts (62' i 70'). Ja en el tram final Juanpi va sentenciar amb el 4-1 i Barry, amb una mica de sort, va fer el 4-2 definitiu en l'afegit.